reklama
siwona
Zadomowiona(y)
A nam lekarz powiedział, że jak przyjmuje mleko, to można podawać, bo to i odżywia i nawadnia jednocześnie. Przepisał też takie specjalne, ale tym Filip pluł dalej niż widział.
Ja też strasznie się bałam odwodnienia, bo bardzo długo utrzymywały się biegunki i mały już wogóle przestał sikać Podawałam wodę z łyżeczki i chociaz większość lądowała na ubranku, to coś tam zawsze chlipnął Okazało się, że najbardziej w tym czasie podeszła mu zwykła czarna herbata (wiem, że niezdrowa)
Ja też strasznie się bałam odwodnienia, bo bardzo długo utrzymywały się biegunki i mały już wogóle przestał sikać Podawałam wodę z łyżeczki i chociaz większość lądowała na ubranku, to coś tam zawsze chlipnął Okazało się, że najbardziej w tym czasie podeszła mu zwykła czarna herbata (wiem, że niezdrowa)
iza&marcin
Fanka BB :)
ninja - ZDROWKA dla Tymona !
zadzwoniła do mnie do pracy wczoraj mama że z kolei do niej dzwonili z przedszkola zeby odebrac Oliwię bo bardzo ja czysci i narzeka na ból brzuszka:-(w domu po godzinie leżenia wyrwała do łazienki i nie zdązyła... zwymiotowała w przedpokoju i z tego co mama mówiała obiadem z dnia poprzedniego....biegunke ma juz 4 dzień i wczoraj doszły wymioty (w trzecim dniu).nie ma gorączki i tylko narzeka na ból brzuszka i wciaż biega do łazienki:-(ok północy zwróciła na łóżko i znów mi sie popłakała bo myslała ze bedziemy krzyczeć że zabrudziła pościel.... BOSHE! czy ja jestem taka okrutna matka czy moje dziecko takie wrazliwe??!!do przedszkola dzis oczywiscie nie pójdzie ale noc byla niespokojna i Marcel tez jakby wyczuwał ze siostra źle się czuje...takie odniosłam wrażenieoby jego to ominęło
bo mnie juz mdli od rana....
bo mnie juz mdli od rana....
AsiaM
mama czterech córek
Niekat biedna Oliwia, ostro ją wzięło
My dzisiaj byliśmy z Basią u lekarza bo obudziła się o 6-ej rano ( spała od 21 bez przerwy) z kaszlem świszczącym i prawie sie dusiła przy każdym oddechu "gwizdała", nie wiedzieliśmy czy jechać na pogotowie czy poczekać na rano do lekarza. Zasnęła po chyba godzinie wykończona i pojechaliśmy potem na 10 jak już Alę zaprowadziłam do przedszkola. Lekarka stwierdziła ze ma gardło straszne i początki zapalenia krtani i nie obędzie się bez antybiotyku ( Amoksiklaw). Oprócz tego oczywiście leki osłonowe, wapno, Eurespal, Nasivin, no i Encorton (chyba tak to się pisze). I jeszcze na miejscu pielęgniarka dała jej zastrzyk w pupę jakiś przeciwzapalny. No wiec znowu jestem uziemiona w domu na przynajmniej tydzień.
My dzisiaj byliśmy z Basią u lekarza bo obudziła się o 6-ej rano ( spała od 21 bez przerwy) z kaszlem świszczącym i prawie sie dusiła przy każdym oddechu "gwizdała", nie wiedzieliśmy czy jechać na pogotowie czy poczekać na rano do lekarza. Zasnęła po chyba godzinie wykończona i pojechaliśmy potem na 10 jak już Alę zaprowadziłam do przedszkola. Lekarka stwierdziła ze ma gardło straszne i początki zapalenia krtani i nie obędzie się bez antybiotyku ( Amoksiklaw). Oprócz tego oczywiście leki osłonowe, wapno, Eurespal, Nasivin, no i Encorton (chyba tak to się pisze). I jeszcze na miejscu pielęgniarka dała jej zastrzyk w pupę jakiś przeciwzapalny. No wiec znowu jestem uziemiona w domu na przynajmniej tydzień.
Befatka1982
Entuzjast(k)a
Jej bidulki nasze kochane.Duzo zdrówka dla Tymonka ,Basi ,Zuzi i Oliwki.Buziaczki maluszki
reklama
beti1982
III'2008 i IV'2010
Niekat, może to jelitówka... znowu szaleje:-( oby całej rodzinki nie dopadło.
Asiu, mam nadzieję, że z Basią już troszkę lepiej okropny jest ten okres przesilenia
Asze, i jak Zuzia... oby była jednodniowa gorączka
Zdrówka dla chorowitków i trzymajcie sie mamusie...
Asiu, mam nadzieję, że z Basią już troszkę lepiej okropny jest ten okres przesilenia
Asze, i jak Zuzia... oby była jednodniowa gorączka
Zdrówka dla chorowitków i trzymajcie sie mamusie...
Podziel się: