martap22
Mama kwietniowa 2006
ja uzywam pampers sensitiv z rumiankiem i jestem zadowolona,pupcia ladna,nie lubie wyprobowywac nowych rzeczy jesli cos juz mam sprawdzonego. Bo okaze sie potem ze nie zadziala, i bedzie mi lezalo nieuzyteczne, juz mam tak cala lazienke zapachana kosmetykami malej,zwlaszcza plynami do kapieli.stoja ponapoczynane i zaczelam sama ich uzywac do kapieli.
do prania uzywam Lovelii oraz plyn do plukania lenor sensitiv, jak na razie ok.nasze ciuchy (glownie bluzki) tez w tym piore bo mala ma przeciez stycznosc z nasza odzieza jak sie ja nosi na reku.
a moze zmienic nazwe tego watku, na cos typu: kosmetyki maluszkow, czy moze pielegnacja czy jakos inaczej zebysmy mogly wlasnie pisac o takich sprawach na 1 watku.
aha,dzis kupilam pampers 3
do prania uzywam Lovelii oraz plyn do plukania lenor sensitiv, jak na razie ok.nasze ciuchy (glownie bluzki) tez w tym piore bo mala ma przeciez stycznosc z nasza odzieza jak sie ja nosi na reku.
a moze zmienic nazwe tego watku, na cos typu: kosmetyki maluszkow, czy moze pielegnacja czy jakos inaczej zebysmy mogly wlasnie pisac o takich sprawach na 1 watku.
aha,dzis kupilam pampers 3