reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pampersy kontra tetra

Jakie pieluszki preferujecie?

• Wszystkich głosujących
    25
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Moja mała robi 1 kupkę raz na 1 lub 2 dni więc jest to raczej megakupsztal... i niestety z Pampersów 3 kupka wypływa na plecki...

reklama
moja mala tez juz sie troche unormowala i robi 2 kupki dziennie - i czasami sa takie duuuze ze az wyplywaja na plecki - dodam ze uzywamy huggiesow;

A ja się ostatnio rozczarowałam pampersami. 1 i 2 były super. Ale teraz dałam Misiowi 3 i to był koszmar. Co się zsikał to mu wylatywało bokiem. Nie mam pojęcia czemu ??? Może jest za mały na nie? Cholera jedna go wie. W każdym bądź razie po czwartej zmianie ciuszków wyrzuciłam je w kąt.

Zuczku moze byc tak ze 3 jeszczea za duze a jesli tak to z kazdej bedzie wyciekało bez wzgledu na firme. my z Pampersów uzywamy jeszcze 2 a z huggiesów 3

to ja na początek kupię małą paczkę pampersów i wypróbujemy jak bedzie wyciekać to wrócimy do Huggiesów, które bardziej nam pasowały ale niestety u mnie w mieście nie ma na nie promocji tylko na pampersy. Tak to jest jak się mieszka w małej miescinie.

A ja spróbowałam Hagisów i powiem że nie możemy ich używać,bo Dominisia ma chyba delikatną pupke i nie moge jej zakładać bo odrazu dostała od nich uczulenia.A jak kupiliśmy pieluszki Dada z Biedronki to pupka się poprawiła już nie jest tak mocno zaczerwieniona.

tez slyszalam ze pieluszki huggies czesto uczulaja - nam sie to na szczescie nie przytrafilo ...

reklama
Moj maluch przestal miescic sie w dwojki po miesiacu :(
Ostatnio skuszona promocja kupilam Pampersy 3 (180 sztuk) i strasznie sie rozczarowalam. 1 i 2 byly dla mnie OK, ale te trojki to jakas tragedia. Tez macie takie odczucia? Kupka wyplywa na plecki, siusiu nie wsiaka - ciagle sa wilgotne :(
Do tej pory uzywalam Dada, Cien, Albert i Huggies i chyba z zadnych nie mialam tak negatywnych wrazen. A tu jeszcze tyyyle sztuk do wykorzystania ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry