reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pampersy kontra tetra

Jakie pieluszki preferujecie?

• Wszystkich głosujących
    25
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
zuczek - z twoim misiem jest wszystko ok - moja mala robi kupy kilka razy dziennie i to czasami takie ze trzeba ja cala wykapac bo sie przelewa :)

reklama
Dori - promocja jest do czwartku, więc jeszcze możesz dokupić :)
Idzia, no mam nadzieję, że mój Misio to nie jest jakiś producent kupkowy :D Chociaż mógłby ciut mniej tego produkować ;) Ale sobie wymyśliłam, hehe.

zuczek - bylismy w sobote w realu skorzystac z tej promocji ale byly tylko huggiesy 5 - i zadnej paczki z mniejsza numeracja ... moze jeszcze raz sprawdzimy jutro ???

A Oliwka już regularnie robi jedną kupkę dziennie - tylko że straaaasznie dużą. Pampersy więc przestały schodzić jak woda - jakieś 5 dziennie a nie jak na początku 10 - uffff

No i moja też już zmniejszyła produkcję teraz ok 2 czasami 3 dziennie a nie 8 jak na początku.

no prosze to i Klaudia tez sie unormowala :) tyle ze wasze dzieci sa starsze niz moja - ja musze jeszcze poczekac a na razire nie stersowacx sie tymi 8 dziennie :)

Maja też robi niby mniej ale widze, że się przy tym troch męczy... oczywiście niema to jak kupka w trakcie jedzenia, i widze, że jest głodna ale nagle wypluwa butle bądź pierś zaczyna się prężyć i machać nóżkami, czasem nawet zapłacze po czym zaczyna szukać jedzenia i jak już złapie pare łyków to słychać jakby woda uszła pod ciśnieniem i za pare chwil sytuacja się powtarza..
a pieluszki 1 zrobiły się nagle przymałe, na szczęście jutro powinna się skończyć paczka..

Ja od wczoraj testuje huggies i przyznam ze sa lepsze od pampersow. Nie wiem czemu ale w pampersach bardzo czesto Kubuskowi wylatywalo boczkiem siusiu, w huggies jak narazie jest ok.

reklama
Nasza Karolinka też robi 2 czasem 3 kupki na dzień, a co do pampersów to właśnie dziś mała mnie obsikała, podczas karmienia siuśki wyleciały na zewnątrz nie wiem jakim cudem chyba pampers był źle założony.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry