Żuczku Karolinka robi dokładnie to samo, jak się zdejmie pampersa to zaraz siku, ale się wycwaniliśmy i nie zabieramy go od razu, tylko chwilę leży na nim i jak sika to na niego ;D No ale to dziewczynka ;D ;D i pewnie sik jest inny : Dzieci lubią tak sikać bo mają wtedy pełen luz
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
apropos siusiania nie pochwaliłam mojej dzićki... jak byliśmy u pediatry to mała przy badaniu zasiusiała bodziak i pajacyk, a że mama się dopiero uczy nie pomyślała, że wszędzie trzeba zabierać ciuszki na zmiane, na szczęście mieszkamy bliziutko, a i tak byliśmy autkiem i Majeczka wróciła opatulona w pieluszke i dwa kocyki - mam nauczke
dori
Fanka BB :)
Dziewczyny, a jakich pieluszek jednorazowych używacie? Ja pierwsze kupiłam Happy, ale nie byłam za bardzo zadowolona, bo są strasznie niskie (prawie biodrówki)i wszystko wylatywało. Potem używaliśmy Pampersów 1 i 2 i było ok aczkolwiek 1 zdecydowanie lepsze dla takich luźnych kupek, a wczoraj kupiłam Huggiesy i wydaje mi się, że z nich bede najbardziej zadowolona. Mają takie małe gumeczki z przodu i z tyłu więc kupka nie wyleje się. Zobaczymy w praktyce jak to wyjdzie.
Nasz Ocipinek (ha,ha-najcięższy z naszych kwietniowych dzieciaczków ) też nas kilka razy osiczkał i czasem wszystko co było w pobliżu, zalezy gdzie siusiaczka skierował I też sie zcwaniłam i położę go na przewijaku i najpierw z nim pogadam a potem dopiero przewijam. Jak byliśmy w zeszłym tyg u lekarza to zrobil kupkę przed samym wyjazem i trza było go przebierac i spóźniliśmy sie ciutke na wizytę. Ale widocznie tak miało być, bo jak by sie skupkał po drodze "to ja Cię kręcę".
Też wszędzie jeżdzimy z tobą ciuchów i pieluch i kosmetykow 8)
My używaliśmy Papmpersów, później spróbowaliśmy HUGGIS-ów, były oki, tylko bardzo szybko się skończyły Teraz teście przywieźli jakies "no name", ale są za duze bo 3-6 kg i musimy jeszcze troche poczekac, bo wszystko wylatwało. Ale chcę spróbować HAppy. Tylko w tej hurtowni ciężko dostać MINI.
Zauważylam, ze Synuś robi już mniej kupek, i często purtoli
Też wszędzie jeżdzimy z tobą ciuchów i pieluch i kosmetykow 8)
My używaliśmy Papmpersów, później spróbowaliśmy HUGGIS-ów, były oki, tylko bardzo szybko się skończyły Teraz teście przywieźli jakies "no name", ale są za duze bo 3-6 kg i musimy jeszcze troche poczekac, bo wszystko wylatwało. Ale chcę spróbować HAppy. Tylko w tej hurtowni ciężko dostać MINI.
Zauważylam, ze Synuś robi już mniej kupek, i często purtoli
My mamy teraz pampersy i jak na razie jestem bardzo zadowolona, wcześniej używaliśmy pieluszek Happy, też byłam zadowolona chociaż są tak jakby sztywniejsze. Mieliśmy też pieluszki Dada Komfort z Biedronki i musze powiedzieć że jak dla mnie to są niezłe, takie śmieszne kolorowe, robione na wzór pampersów. Ale różnica w cenie w sumie niewielka więc chyba lepiej używać oryginalnych pampersów. Ale czasem jak mała zrobi kupe to nawet najlepsza pieluszka nie pomoże, i tak trzeba ją całą przebierać ;D
Eh, my niby też próbujemy przechytrzyć pisiurka Szkrabiego, ale czasem nie da rady. Raz sięgnęłam tylko po chusteczkę a już była mokra plama. I to gdzie?! Koło buzi Małego na kocyku Myślałam, że mu się ulało...
Potrafi też zaraz po kąpieli się zsiusiać... Podobno z zimna tak reagują nasze dzieciaczki.
A używamy pampersów dwójek. Mieliśmy też Happy, ale jakoś nie bardzo mi podeszły. Muszę kupić Huggiesy i zobaczyć jak one się sprawdzą...
Potrafi też zaraz po kąpieli się zsiusiać... Podobno z zimna tak reagują nasze dzieciaczki.
A używamy pampersów dwójek. Mieliśmy też Happy, ale jakoś nie bardzo mi podeszły. Muszę kupić Huggiesy i zobaczyć jak one się sprawdzą...
reklama
Magdaleona
Fanka BB :)
My tylko pampersy ale musze spróbować Huggisów skoro mówisz Dori że mają takie gumeczki, bo jak Oliwka czasem zrobi kupkę, to niestety aż po plecki - zwłaszcza, że teraz robi 2 kupki dziennie ale za to baaardzo konkretne! A jak z wchłanianiem siuśków te huggisy się sprawują?
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: