- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Rybcia_21
Fanka BB :)
Iza1 te pampersy z Lidla śa bardzo fajniutkie nawet mają pomiar wilgotności na wieżchu pampersa.Są bardzo mięciutkie nie tak jak np. Happy
I te pampersy z Lidla mają np56szt za 29,90zł kupiłam rozmiar od 4do9kg
To są te pampersy z Lidla.
I te pampersy z Lidla mają np56szt za 29,90zł kupiłam rozmiar od 4do9kg
To są te pampersy z Lidla.
Rybcia_21
Iza1 te pampersy taniej wychodzą niż te z Biedronki.I są fajniejsze moim zdaniem
dori
a ja ostatnio kupiłam w Auchan jakieś pieluchy no name za 22zł 78sztuk. Jak je odpakowałam to myślałam że ich wogóle nie będę używac bo jakieś takie foliowate i bałam się że będą odparzać ale jak Huggiesy się skończyły to założyłam i nic się nie działo i pupcia jak była tak i jest gładka. Teraz używam na zmianę z Huggiesami, jak są upały to Huggiesy a jak troszkę chłodniej i wieczorkiem to te taniochy (wychodza 28gr za sztukę). Ale podejrzewam, że jak dzidzia ma wyjątkowo wrażliwą skórkę to moga nie być odpowiednie.
My używamy pampersów z Tesco, wychodzą 32 gr za sztukę, jak mąż kupił je pierwszy raz to byłam zła i powiedziałam że oszczędza na dziecku, ale musze przyznać że są niezłe. Żadnych odparzeń, nie przemakają, dobrze chłoną i ogólnie są ok. Mają tylko jedną wadę- zapinane są nie na rzepy tylko na przylepce i np. po kąpieli jak mała jest tłuściutka z oliwki a ja też mam tłuste ręce i dotknę tego przylepca to kiszka - nie chce sie juz kleić.
martap22
Mama kwietniowa 2006
ja uzywam pampersow 3 ale sa okropne,wcale nie wchlaniaja moczu,jedyny plus to taki,ze kupka z nich nie pzrecieka co czasem sie zdarzalo w 1 i 2, ale co chwile musze ja przebierac,czasem tez w nocy, huggiesy tez mi nie odpowiadaja,sa jakies takie male na mojego tluscioszka,chyba wielki rozmiar kupie,taki od 7 kg(nie wiem czy taki jest) to moze beda dobre.wykoncze ta paczke pampersow i juz ich wiecej nie kupie,takich tanich nie kupuje bo sie troche boja, a u nas w miescie nie ma Lidla,Auchana,Tesco i takich tam podobnych jest tylko hypernova i teraz sie kaufland buduje
A mi ostatnio przeciekają huggiesy Do tej pory były świetne, ale od paru dni Natalka moczy prześcieradełko nad ranem, wydawało mi się, że może tak duzo siusia i nie wytrzymują, więc jak tylko się obudziła to jej zmieniałam, ale one po prostu tak sie zbijają w kroku, że siusiu przecieka i tyle Ona się strasznie kręci i może to jest powód. Wiercipiętek za to robi kupke raz na 4 dni i do niej huggiesy są najlepsze, bo jakos wszystko sie mieści. Bedę chyba na kupkę huggiesów używać, a na siusiu to coś trzeba będzie znaleźć.
Jeszcze jeden minus huggiesów, rzep jest jakis taki ostry, żę obciera Natalce nóżki
A już myślałam, że znalazłam pieluszki i będzie z tym spokój...
Jeszcze jeden minus huggiesów, rzep jest jakis taki ostry, żę obciera Natalce nóżki
A już myślałam, że znalazłam pieluszki i będzie z tym spokój...
reklama
Rybcia_21
Margarett ja też już kilka pampersów wypróbowałam i stwierdziłam ze jak dla mnie są najlepsze pieluszki z Lidla mają fantastyczny rzek ktury pracuje razem z brzuszkiem dziecka.
I też się dobrze spisuja pieluszki z Biedronki DADA.
I też się dobrze spisuja pieluszki z Biedronki DADA.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: