reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

palenie w ciąży

PALISZ CZY NIE PALISZ???

• Wszystkich głosujących
    350
hej, ja nigdy nie paliłam i nie mam zamiaru :) naoglądałąm się jaki ten nałóg jest straszny ! u mnie w rodzince wszyscy palą i aż mnie skręcało jak rodzice + brat z samego rana MUSIELI zapalić, zanim jeszcze "wystawili nogę z łóżka". to było coś strasznego bo przed tym papierosem odezwać się do nichnie można było,nie mówić nic już o zapachach w domu, na ubraniach i samej skórze, żółtych zębach, paznokciach, palcach... bleeeeee, okropieństwo
oczywiście te zapachy i kolory zależą od intensyności paleń, ale i tak nie pochwalam tego :))

reklama
Witam, ja również nigdy nie paliłam i nigdy nie będę bardzo mi to przeszkadza jak ktoś w moim towarzystwie pali :D Dlatego wszyscy palą u nas na tarasie albo.. na dworzu zdala od domu bo po co mi ten smród? :D Pozdrawiam

moniaa masz rację a potem cała chata fajkami śmierdzi.
Kiedyś u nas nie było różnicy czy się pali w domu czy nie ale od kąd jest mała to nie ma zlituj wszyscy na dwór albo na werandę.

U mnie nawet mój tata- zagorzały zwolennik palenia, odkąd jestem w ciąży nie spróbował wyciągnąć przy mnie papierosa. Ja popalałam sobie kiedyś, dawno temu jeszcze w czasach licealnych, ale po maturze rzuciłam definitywnie i nigdy już nie wróciłam do nałogu

Ja na szczęście nie palę( chociaż w latach młodzieńczych próbowałam zakazanego owocu), mój mąż także nie pali. W sumie w rodzinie przaktycznie nikt nie pali i bardzo mnie to cieszy

Mnie też nigdy nie ciągnęło do papierosów i nie ciągnie. Nie lubię jak ktoś pali w moim towarzystwie (nawet jak nie byłam w ciąży). Zawsze opieprzałam(przepraszam za wyrażenie) jeśli ktoś chciał zapalić w domu. Doszło do tego, że nikt z moich znajomych nie warzy się wyciągnąć papierosa jak jestem gdzieś w pobliżu i wychodzi na dwór albo jak jesteśmy na dworze to też nie palą. Myślę, że szanują to, że teraz jestem w ciąży.

Ja również nie palę,choć nie twierdzę,że nie próbowałam.Jednak doszłam do wniosku,ze ten smak jest wstretny i już więcej nie sięgnęłam po papierosa.Mój Mężuś też nie pali.A najbardziej to mnie denerwuje,jak idę chodnikiem,a jakaś panna tudzież facet przede mną dymi jak lokomotywa.Niby jest zakaz palenia w miejscach publicznych,a jednak zdarza się... :mad:

Wstyd się przyznać, ale palę, właściwie od czasu jak jestem w ciąży to popalam,ale jednak... Pozdrowionka;D

Ja nigdy nawet nie spróbowała, a miałam okazję. Ale po co mi to?? Tym bardziej, ze u mnie w domu niestety wszyscy palą. :( Napewno jak będę wiedzieć, że jestem w ciąży to nikt się do mnie z fajeczką nawet nie zbliży. :)

reklama
No to ja wam się przyznam że paliłam od pierwszej klasy liceum czyli jakieś ponad 10 latek:)). Chciałam rzucić przed ciążą bo ją planowaliśmy ale się nie udało :( ale jak tylko test pokazał dwie kreseczki to koniec z paleniem i jestem z siebie dumna bo nie zapaliłam ani jednego odkąd dowiedziałam się że będzie dzidziuś i mam nadzieję że nie wrócę do tego cholerstwa a fujjjj

Do góry