reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

palenie w ciąży

PALISZ CZY NIE PALISZ???

• Wszystkich głosujących
    350
Ja rzucam palenie jestem w 7 tygodniu ciąży ale sama nie daje rady więc ginekolog poradził bym przez krótki czas stosowala plastry niquitin ,czy któraś z was używała plastrów w ciąży aby rozstać się z nałogiem palenia ?

reklama
Drogie kobietki
jestem palaczem od 6 lat przed ciążą obiecywałam sobie że żuce palenie jak bede w ciąży
w tej chwili jestem w 19tc i nie moge uwolnić się od tego nałogu wręcz przeciwnie
chce mi się więcej palić . Mój lekarz kazał tylko ograniczyć ale i to mi zbyt nie wychodzi wypalam ok.15 papierosów dziennie i mam straszne wyrzuty sumienia choć jak narazie
wszystko z moją dzidzią jest ok.Napiszcie czy ktoś ma taki problem jak ja i jak sobie z tym poradzić. Z góry dziękuje

Drogie kobietki
jestem palaczem od 6 lat przed ciążą obiecywałam sobie że żuce palenie jak bede w ciąży
w tej chwili jestem w 19tc i nie moge uwolnić się od tego nałogu wręcz przeciwnie
chce mi się więcej palić . Mój lekarz kazał tylko ograniczyć ale i to mi zbyt nie wychodzi wypalam ok.15 papierosów dziennie i mam straszne wyrzuty sumienia choć jak narazie
wszystko z moją dzidzią jest ok.Napiszcie czy ktoś ma taki problem jak ja i jak sobie z tym poradzić. Z góry dziękuje

Drogie kobietki
Jak przebiegła ciąża proszę o odp

Do góry