reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Palenie przed ciążą

znaczy ja go po 18 kładę a zaśnie różnie, ale do 19.30 max już śpi 😅 wczoraj spał np. O 18. Dzisiaj cały dzień nie spał więc padnie pewnie o 18 😅
No i wstaje o 7 😆
Mega ci dlugo śpi. Moj ma drzemki w dzień dwie. Także potrafi spac w dzien łącznie do 4 godzin. I w nocy raptem 8 godzin. A ze zasypia o 21 to o 5 pobudka

reklama
Patrz, a od wczoraj robisz tu aferę jak fanatyczka w cukrowym szale.
Moze prowadź swoją wojne z tymi obrzydliwymi palaczami na jakimś swoim wątku, a nie tu gdzie dziewczyna szuka porad🤡
I tak jest bliżej tematu wątku niż x stron o traumach DDA i jedzeniu czipsów. Człowiek o elementarnej empatii nie chucha nikomu dymem w twarz w miejscu publicznym. A dziecku to już w ogóle.

I tak jest bliżej tematu wątku niż x stron o traumach DDA i jedzeniu czipsów. Człowiek o elementarnej empatii nie chucha nikomu dymem w twarz w miejscu publicznym. A dziecku to już w ogóle.
to nie trzeba sie nadstawiać twarzą do dmuchającego a no i można zwrócić komuś grzecznie uwagę, proste.

to nie trzeba sie nadstawiać twarzą do dmuchającego a no i można zwrócić komuś grzecznie uwagę, proste.
Ja mówię o tej konkretnej sytuacji, którą opisywał post, czyli palaczach stojących przed samym wejściem do sklepu. Ciężko się "nie nadstawiać", można co najwyżej wstrzymać oddech. Dziewczyna pożaliła się na to na forum i została przez Was wyśmiana, więc już widzę, jak by się skończyło to "zwracanie uwagi" w realu.

Mega ci dlugo śpi. Moj ma drzemki w dzień dwie. Także potrafi spac w dzien łącznie do 4 godzin. I w nocy raptem 8 godzin. A ze zasypia o 21 to o 5 pobudka
No mój już śpi :D ale pewnie na mleczko o 22 się obudzi więc będę musiała go nakarmić. Bo się przebudza na mleko że 2 razy w nocy ale śpi dalej więc faktycznie długo śpi 😅

Ja mówię o tej konkretnej sytuacji, którą opisywał post, czyli palaczach stojących przed samym wejściem do sklepu. Ciężko się "nie nadstawiać", można co najwyżej wstrzymać oddech. Dziewczyna pożaliła się na to na forum i została przez Was wyśmiana, więc już widzę, jak by się skończyło to "zwracanie uwagi" w realu.

Wyśmiana? Nie zauważyłam by ktosja wyśmiał.

reklama
Do góry