reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pakowanie torby do szpitala ;)))

A ja sukces ! dzisiaj spakowałam siebie i częściowo przygotowałam wyprawkę dla maluszka. Strasznie trudno było mi się za to zabrać, jakoś podświadomie odwlekałam ten moment. ;-)

reklama
A ja mam wieksza torbe dla maluszka niz dla siebie hahaha:-p:-p...bo u nas pogoda zmienia sie co 15 minut ...i nie wiedzialam co potrzebne bedzie..pomimo ze potrzebuje ubranka tylko na wyjscie....musze byc przygotowana i na upal i na snieg!!! powaznie w Chicago tak jest np. dzis jest zimno ok 12 stopni a wczoraj byly upaly nie do wytrzymania 32 stopnie:wściekła/y:

Ja też jeszcze nie spakowana. Zastanawiam się czy zrobić to, bo w piątek jadę do Rodziców na 5 dni...

Arabella w Twoim stanie to bym się spakowała a poza tym nie zapomnij wziąć dokumentacji ze sobą do rodziców, bo nigdy nie wiadomo kiedy Cię dopadną skurcze a tak to mąż by tylko gotową torbę dowiózł, bo pewnie jakby miał znaleźć coś w szafach to by nie wiedział gdzie szukać.

reklama
Kurcze a ja już od miesiąca siedzę na walizkach... :eek: przezorny zawsze ubezpieczony ;-) ale mimo to wcale nie śpię spokojniej:-D

Do góry