reklama
marcia331
Fanka BB :)
Ja też kupiłam dzisiaj klapki pod prysznic, bo mam w domu, ale takie stare i już nieładne. Tylko te nowe musiałam zaraz wymyć bo mi śmierdziały, jak to marketowe. Kupiłam jeszcze mydło białego jelenia w mini buteleczce i nową szczoteczkę do zębów, żeby móc wcześniej wrzucić do torby i potem nie myśleć że muszę zabrać tą co na co dzień używam. I jeszcze paczkę dużych podpasek, które się przydadzą na potem jak już skończę używać tych podkładów ginekologicznych. Jeszcze tylko jakiś mały szampon do włosów muszę kupić i saszetki tantum rosa no i chyba mogę się pakować. Chociaż nadal wmawiam sobie że dopiero po wizycie 10 lipca :-)
kruszki
no wlasnie! szczoteczka!!
Agnes92
Ja kupilam wczoraj podklady zabezpieczajace lozko Tena bed, jak myslicie czymozna ich tez uzyc pod przescieradlo w dzidziusiowym lozeczku?? Czy sa jakies specjalne moze do lozeczka??
kruszki
grzebien juz wlasnie ide wlozyc, szczoteczke musze kupic, kurde widzicie takie niby male same oczywiste rzeczy! ze szczotka do wlosow jakies gumki czy spinki w razie gdybym nie byla uczesana i jakos szybko szlo
co jeszcze dziewczyny?? co jeszcze?? myslmy, wytezajmy nasze umysly
co jeszcze dziewczyny?? co jeszcze?? myslmy, wytezajmy nasze umysly
marcia331
to jak szczoteczkę to jeszcze pastę do zębów, żebyś nie zapomniała :-) bo samą wodą chyba myć nie będziesz
hehe mama była właśnie w rossmanie i kupiła mi mały szampon do włosów. Jeszcze muszę aptekę odwiedzić, ale tam to jeszcze przy okazji tantum rosa muszę kupić dla maleństwa ten octanisept i sól fizjologiczną. No i linomag, bo to też chyba w aptece, bo w kosmetykach czegoś takiego nie widziałam.
A powiedzcie mi co lepsze na brodawki - bepanthen czy purelan? Tego drugiego podobno nie trzeba zmywać przed karmieniem dziecka. Ale z drugiej strony to bepahnten przyda się nie tylko na sutki, ale i czasem dla dziecka więc w sumie 2 w 1.
hehe mama była właśnie w rossmanie i kupiła mi mały szampon do włosów. Jeszcze muszę aptekę odwiedzić, ale tam to jeszcze przy okazji tantum rosa muszę kupić dla maleństwa ten octanisept i sól fizjologiczną. No i linomag, bo to też chyba w aptece, bo w kosmetykach czegoś takiego nie widziałam.
A powiedzcie mi co lepsze na brodawki - bepanthen czy purelan? Tego drugiego podobno nie trzeba zmywać przed karmieniem dziecka. Ale z drugiej strony to bepahnten przyda się nie tylko na sutki, ale i czasem dla dziecka więc w sumie 2 w 1.
weronkazzz
tulęTolę
a czy u Was tez zachęcają zeby zabrac plytę z ulubioną muzyką? taką do porodu? może jakąś playlistę zaproponujemy?
mala.di
to jak szczoteczkę to jeszcze pastę do zębów, żebyś nie zapomniała :-) bo samą wodą chyba myć nie będziesz
ale paste jak coś zawsze mozna pozyczyc, w przeciwienstwie do szczoteczki choc pewnie tez kazdy szpital ma jakis kiosk w ktorym ew mozna kupic takie podstawowe rzeczy.
któraś z dziewczyn pisala ze zabiera płyte U2, i mysle ze to super pomysl ale ja nie wiem jaka mialabym zabrac...
i dziewczyny, ANTYPERSPIRANT !! poród to spory wysilek, a potem duzo stresu, poza tym - mozliwe upały, a chyba nie chcemy smierdziec potem
tylko nie bierzcie w sprayu raczej, bo niektorym moze przeszkadzać wasz ulubiony zapach;-) zreszta jakby kazdy sie sprejował to zrobilaby sie niezle duszna perfumeria , a z tego co wiem na oddzialach polozniczych za duzo sie nie wietrzy zeby maluszki sie nie przeziebily.
reklama
kobiety nie wiem czy juz ktos o tym pisal, zel antybakteryjny do rak. Szpitale wbrew pozorom to kopalnie bakterii. Ja zelu uzywam notorycznie, oprocz mycia rak oczywiscie
pomyslalam ze husteczki do higieny intymnej to nie glupi pomysl?? Ssczegolnie dla tych po znieczuleniu w kregoslup,zanim sie bedzie mozna podniesc i umyc normalnie. A zreszta, przy kazdej zmianie podkladow/podpasek albo zalatwianiu sie mozna ich uzywac.
Balsam/sztyft do ust - przy porodzie naturalnym to chyba must have )
ladowarka do telefonu
pomyslalam ze husteczki do higieny intymnej to nie glupi pomysl?? Ssczegolnie dla tych po znieczuleniu w kregoslup,zanim sie bedzie mozna podniesc i umyc normalnie. A zreszta, przy kazdej zmianie podkladow/podpasek albo zalatwianiu sie mozna ich uzywac.
Balsam/sztyft do ust - przy porodzie naturalnym to chyba must have )
ladowarka do telefonu