reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pakowanie torby - czyli co zabrać ze sobą do szpitala na poród

reklama
Koorcze ja nie mam zadnych kuponow, bo ja totalne beztalencie w wyszukiwaniu okazji i promocji. A mozesz napisac jak to dostac,ta karte trzeba miec? Bo oczywiscie tez nie mam:confused:

Lepiej się spakować trochę wcześniej i torbę gdzieś schować do szafy, co by nie straszyła ;) a bobo i tak urodzi się wtedy, kiedy ma :) ja tam wolę mieć już wszystko gotowe, póki co mam część rzeczy dla siebie spakowane :)

ja dziś po górze prasowania dorzuciłam do mojej siaty dwa ubranka dla maluszka - pęcznieje mi ta siata, chyba trzeba będzie się przeprowadzić z niej w końcu do torby ;-)

duzo tu stron, nie chce zdublować, ale czy ktos wam proponował zabranie spryskiwacza do szpitala?
jak by ktoras chciala, i uwazala za wygodne tak jak ja.. tantum rosa dobrze sobie rozpuscic w wodzie i wlac do spryskiwacza, z relacji poloznej i moich kolezanek i kuzynki bardzo wygodne do pryskania krocza, i podobno duzo takich dziewczyn w spzitalu teraz ze spryskiwaczami, ewentualnie jak ktos wstydzi sie takiej metody, mozna uzyc butelki z tym dziubkiem :) ja oczywiscie pakuje spryskiwacz :)

reklama
Do góry