reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pakowanie torby - czyli co zabrać ze sobą do szpitala na poród

reklama
Aha, to ok, bo ja myślałam, że taka koszula po porodzie to jak z filmu "Kill Bill" wygląda:-) i nadaje się tylko do wyrzucenia.

Aha, to ok, bo ja myślałam, że taka koszula po porodzie to jak z filmu "Kill Bill" wygląda:-) i nadaje się tylko do wyrzucenia.

ja tak samo mysle:-D i ja do rodzenia kupilam sobie w lumpie takie w sumie cos jakby mega t-shirt, ciemnorozowy:-D śliczny jest, no ale majatku nie wydalam, a po porodzie jak bede karmic to i tak dlugo bym jej nie mogla zalozyc, wiec jakos przecierpie strate

Moje wody się ze spódnicy nie sprały niestety...:/ Ale sączyły się dłuuugo i przesiąknęły mocno. Spódnica była czarna i zostały takie jaśniejsze plamy. Krwi za to nie ma aż tak dużo. Poza tym krew się łatwo spiera ;) Przekonałam się o tym w lutym jak Franek sobie rozciął nos po kość i miałam go na rękach do przyjazdu karetki - więcej na nas tego dziadostwa było niż przy porodzie, a zeszło ładnie ;)

Krakowskie dziewczyny - na Ujastku do cc dają tą seksi koszulę bez pleców? :-) Czy można w czymś swoim leżeć?

ooo no to wlasnie dobrze wiedziec;-) choc w sumie akurat przewazne chodze w leginsach teraz, albo w jakis luznych spodniach kupionych na okazje ciąży, jedne mam tylko takie ktorych byloby mi bardzo szkoda...wiec chyba bede unikac chodzenia w nich blisko przewidywanej daty porodu:-D

kakakarolina, ja to nienormalna jestem bo ja się doczekać nie mogę:-)

dzag, wydaje mi się, że dają. Ja miałam operację gin na Siemiradzkiego, nawet nie było opcji swojej mieć. Po pierwsze przez ten otwór z tyłu wkuwa się anestezjolog, poza tym są one sterylne i jednorazowe.

reklama
Do góry