reklama
akeake
Fanka BB :)
Kłaczku, Marcia, dzieki..ja wiem ze macie racje, ale to czasem jest silniejsze i takie mysli mnie nachodza.
Marcia, poki nie ma malpy nie trac wiary! U mnie dzis temp troche sie podniosla z 36,54 na 36,75 ale nie biore jej raczej pod uwage bo sie nie wyspalam strasznie i moze dlatego wyzej jest,no chyba ze nastepne dni pokaza i moze owu... Zaluje ze nie mam testow owu, choc mnie korci zeby kupic dzis w rossmanie za 25zl bo tanie z all to zanim dojda.. A ciekawa jestem czy cokolwiek by wyszlo,bo jak robilam w cyklu w ktorym wiem ze owu nie bylo,to mialam zawsze dwie krechy,ale nigdy tak samo ciemne. Moze zaszaleje i kupie,a co tam I prawy jajnik mi ostatnio dokucza,mam nadzieje ze nie jakas torbiel.
Dzieki dziewczyny,fajnie ze jestescie
Marcia, poki nie ma malpy nie trac wiary! U mnie dzis temp troche sie podniosla z 36,54 na 36,75 ale nie biore jej raczej pod uwage bo sie nie wyspalam strasznie i moze dlatego wyzej jest,no chyba ze nastepne dni pokaza i moze owu... Zaluje ze nie mam testow owu, choc mnie korci zeby kupic dzis w rossmanie za 25zl bo tanie z all to zanim dojda.. A ciekawa jestem czy cokolwiek by wyszlo,bo jak robilam w cyklu w ktorym wiem ze owu nie bylo,to mialam zawsze dwie krechy,ale nigdy tak samo ciemne. Moze zaszaleje i kupie,a co tam I prawy jajnik mi ostatnio dokucza,mam nadzieje ze nie jakas torbiel.
Dzieki dziewczyny,fajnie ze jestescie
P
_pietrucha_
Gość
akeake - co to za beznadziejne myśli? Wiem,że jest ciężko, sama przez to przechodziłam i czasami ręce opadają, ale nie można się poddawać i trzeba myśleć pozytywnie! Tym bardziej,że robisz wszystko co w Twojej mocy i nie ma tu niczyjej winy,że się nie udaje!! Głowa w górę:*
Ja właśnie na samych testach owu bez mierzenia temperatury, bo jestem za leniwa...No i jak dwie kreski były takie same,albo ta druga mocniejsza,to coś jest...a jak nie to nie ma.. ja w ostatnim cyklu miałam dwie kreski 18 dnia..a we wcześniejszych nic... Sprawdzić nie zaszkodzi,to nie majątek...a tych z allegro nie polecam..ja je miałam i żeby się tam dopatrzeć czegoś, to ... porażka..
marcia - jest okres? no nie ma, plamienie może być. O niczym nie świadczy. Trzymam kciuki!
Macie już choinkę?
Ja właśnie na samych testach owu bez mierzenia temperatury, bo jestem za leniwa...No i jak dwie kreski były takie same,albo ta druga mocniejsza,to coś jest...a jak nie to nie ma.. ja w ostatnim cyklu miałam dwie kreski 18 dnia..a we wcześniejszych nic... Sprawdzić nie zaszkodzi,to nie majątek...a tych z allegro nie polecam..ja je miałam i żeby się tam dopatrzeć czegoś, to ... porażka..
marcia - jest okres? no nie ma, plamienie może być. O niczym nie świadczy. Trzymam kciuki!
Macie już choinkę?
P
_pietrucha_
Gość
marcia a kiedy masz mieć okres?
P
_pietrucha_
Gość
trzymam kciuki,żeby nie było :*:*:*:*
Akeake, wykop takie mysli w cholere. Pojawiaja sie, wiem. Mnie tez czasem nachodzi, ze gdyby moj Rajmund poszukal sobie mlodszej babki, to moze nie bylo by tylu poronien, moze mialby juz dwojeczke upragniona. Tylko on nie chcial innej babki, chcial mnie.
Pochwale sie. Nowy zwierzak, klientka spytala czy nie zrobie... Zrobilam:
Pochwale sie. Nowy zwierzak, klientka spytala czy nie zrobie... Zrobilam:
P
_pietrucha_
Gość
Dziewczyny!
Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości.
Samych smacznych potraw i dużooo uśmiechu!
Wesołego Alleluja!
Zobacz załącznik 548670
Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości.
Samych smacznych potraw i dużooo uśmiechu!
Wesołego Alleluja!
Zobacz załącznik 548670
reklama
Podziel się: