reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Kłaczku, Marcia, dzieki..ja wiem ze macie racje, ale to czasem jest silniejsze i takie mysli mnie nachodza.

Marcia, poki nie ma malpy nie trac wiary! U mnie dzis temp troche sie podniosla z 36,54 na 36,75 ale nie biore jej raczej pod uwage bo sie nie wyspalam strasznie i moze dlatego wyzej jest,no chyba ze nastepne dni pokaza i moze owu... Zaluje ze nie mam testow owu, choc mnie korci zeby kupic dzis w rossmanie za 25zl bo tanie z all to zanim dojda.. A ciekawa jestem czy cokolwiek by wyszlo,bo jak robilam w cyklu w ktorym wiem ze owu nie bylo,to mialam zawsze dwie krechy,ale nigdy tak samo ciemne. Moze zaszaleje i kupie,a co tam ;) I prawy jajnik mi ostatnio dokucza,mam nadzieje ze nie jakas torbiel.

Dzieki dziewczyny,fajnie ze jestescie :)

akeake - co to za beznadziejne myśli? Wiem,że jest ciężko, sama przez to przechodziłam i czasami ręce opadają, ale nie można się poddawać i trzeba myśleć pozytywnie! Tym bardziej,że robisz wszystko co w Twojej mocy i nie ma tu niczyjej winy,że się nie udaje!! Głowa w górę:*
Ja właśnie na samych testach owu:) bez mierzenia temperatury, bo jestem za leniwa...No i jak dwie kreski były takie same,albo ta druga mocniejsza,to coś jest...a jak nie to nie ma.. ja w ostatnim cyklu miałam dwie kreski 18 dnia..a we wcześniejszych nic... Sprawdzić nie zaszkodzi,to nie majątek...a tych z allegro nie polecam..ja je miałam i żeby się tam dopatrzeć czegoś, to ... porażka..
marcia - jest okres? no nie ma, plamienie może być. O niczym nie świadczy. Trzymam kciuki!

Macie już choinkę?:D

W koncu skonczylam sprzatanie, uff
Pietrucha no niby masz racje ale ostatnie cykle pokazywaly ze jak bylo plamienie to nie bylo fasolki niestety . Dzisiaj narazie cisza

Akeake, wykop takie mysli w cholere. Pojawiaja sie, wiem. Mnie tez czasem nachodzi, ze gdyby moj Rajmund poszukal sobie mlodszej babki, to moze nie bylo by tylu poronien, moze mialby juz dwojeczke upragniona. Tylko on nie chcial innej babki, chcial mnie.
Pochwale sie. Nowy zwierzak, klientka spytala czy nie zrobie... Zrobilam:

reklama
Do góry