reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Akeake swietna kiecka taka w moim stylu. Uwielbiam sukienki odcinane pod biustem.

Pietrucha ale z ciebie laseczka :-)
Z mojego sprztania dzisiaj niewiele wyszlo bo za pozno sie wzielam i jeszcze na herbatce u sasiadki wyladowalam wiec mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej

reklama
Akeake swietna kiecka taka w moim stylu. Uwielbiam sukienki odcinane pod biustem.

Pietrucha ale z ciebie laseczka :-)
Z mojego sprztania dzisiaj niewiele wyszlo bo za pozno sie wzielam i jeszcze na herbatce u sasiadki wyladowalam wiec mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej

kłaczek ale piękne! Zazdroszczę umiejętności, ja mam dwie lewe ręce do takich rzeczy...
marcia dziękuję bardzo, aż się zawstydziłam :zawstydzona/y: U mnie sprzątanie czeka...na lepsze czasy chyba... eh:/

Dzien doberek!

a ja dzisiaj przekroczylam magiczne 94 kg i zobaczylam dzisiaj na wadze 93,8kg :-) ale sie ciesze bo ostatnio waga stala jak zakleta i w koncu sie ruszyla. Zabieram sie znowu za sprzatanie bo jutro przylatuje moja znajoma ze szwecji i musze doprowadzic chate do urzytecznosci publicznej..pa

Cześć wszystkim.
Marcia Ty pisałaś o torbieli chyba, powiedz czy jak się ją ma to występują krwawienia i plamienia między @?
Akeake sukienka super:)
Kłaczku znowu atrakcje stworzyłaś hihi. U mnie w toku chustka wiosenna dla małej, ale ze względu na oczy mało dzióbię teraz.

reklama
Teeeż kocham kiecki odcinane pod biustem :D Wszystkie mam takie, i tuniki też prawie :) Marcia, gratuluje super wagi :D Ja ostatnio sie nie ważyłam bo coś stanęło w miejscu i mnie to wkurzało, no i podjadalam troche przez stresy. Zamówilam dodatkowe 4m koronki i satyny, wiec nawet jak sie nie da poprawic tej sukienki to moze i na nową starczy ;) Mama sie zapalila do tego i mowi ze jak ciotce sie nie bedzie chcialo to ona sama to zrobi ;)

Kłaczek, ekstra pomysl na slub :) I czpeczka jak zwykle swietna!

Troche od rana ogarnelam, zostala mi kuchnia lazienka i przedpokoje.. Ale w sumie nie pucuje na blysk, bo mamy piec i węglem palimy i poki zimno to nie ma sensu jakos super sprzatac bo dwa dni i tyle tego pylu z wegla wszedzie ze szok.

A z rzeczy w temacie watku :p To wczoraj wieczorem zauwazylam jakies niesmiale ilosci plodnego sluzu,moze cos sie ruszy... Choc wiem ze u mnie to o niczym nie swiadczy jesli potem tempka nie skoczy :( Ale badzmy dobrej mysli!

Milego dnia:)

Ostatnia edycja:
Do góry