akeake
Fanka BB :)
hardcoremuffin, z tego samego powodu co Ty nie biore slubu w kosciele a sukienka..hm,nie typowo slubna,ale ecru,z koronkowa gora itd, no ale co z tego jak fatalna i zwrocic nie moge ( 350zl w plecy a ja bez sukienki... Musze uprosic ciotke krawcowa czy cos sie z nia da zrobic, a jak nie to moze mi cos uszyje..bo na siebie przeciez gotowej sukienki nie kupie slubnej. Jestem na siebie zla,bo chcialam oszczedzic, a wyszla z tego kicha i teraz nie wiem za co kupic nowa. Najbardziej mnie dobija ze matka powie "a nie mowilam". Sie Mojemu zryczalam,ze slub odwolujemy bo gola nie pojde przeciez,heh. Moze zobacz w ulotce od clo czy ma jakis wplyw na nerki albo pecherz. Fajnie ze duphaston ci pomogl Ja musze isc podejrzec co z moimi sie dzieje, czy metformax cos zmienil. I widze ze Ty moje okolice - Łodz Ja z Piotrkowa
Marcia, wczesniej zapomnialam, strasznie wspolczuje tego uczulenia Bidulko,mam nadzieje ze wyjdzie od czego to i bedziesz juz spokojnie mogla jesc unikajac alergenu.
Marcia, wczesniej zapomnialam, strasznie wspolczuje tego uczulenia Bidulko,mam nadzieje ze wyjdzie od czego to i bedziesz juz spokojnie mogla jesc unikajac alergenu.