Izabela2_1
Aktywna w BB
Wiemż e najlepjej odpuscic i wyluzowac ale jak to zrobic? Pracuje w sklepie kazda ciezarna przypomina mi o starankach, ostatnio nawet jak ogladalam na wspolnej i tam bohaterka dowiedziala sie ze jest w ciąży to sie rozryczalam ze ja tez chce wiem beznadzieja ale tak mam w drugiej fazie cyklu. powinnam zajac sie nauka sesja tuz tuz ale to i tak nie wyprze mi tej mysli z głowy. Poporstu chyba za dlugo na to czekalam zanim sie zdecydowalismy i wydaje mi sie ze wieki mineły .
Mam pytanie jestem juz po owulacji i mam sporo białej gestej wydzieliny bezzapachowej czy to moze byc grzybek? Mialam jakis czas temu przyjemnosci z nim ale wtedy wydzielina mial charkterystyczny zapach. wspomagalam sie ostatnio kwasem mlekowy w tabletkach sama niewiem co to jest
Mam pytanie jestem juz po owulacji i mam sporo białej gestej wydzieliny bezzapachowej czy to moze byc grzybek? Mialam jakis czas temu przyjemnosci z nim ale wtedy wydzielina mial charkterystyczny zapach. wspomagalam sie ostatnio kwasem mlekowy w tabletkach sama niewiem co to jest
Ostatnia edycja: