Justi1234
Fanka BB :)
Super że już 27 tydzBędzie dobrze grunt jak się uda trafić na dobrego kompetentnego lekarza.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super że już 27 tydzBędzie dobrze grunt jak się uda trafić na dobrego kompetentnego lekarza.
Super że już 27 tydz ☺☺
Masz jakąś specjalną dietę?Nooo czas tak szybko leci ale brzuszek to zaczyna mnie sszokowac jaki mi duży urósł przez ostatnie 3 tygodnie
No szybko się ta cukrzyca pojawiła ,ale dasz radę ,ja miałam cukier też podwyrzszony ,ale u mnie obyło sue bez insuliny tylko dieta z niskim ig ,za to miałam wysokie ciśnienie dość szybko i brałam Dopegyt i trochę pomugł potem już w 35 tc pojawiło się białko w moczu i młodą urodziłam 35t6dJa już po wizycie u lekarza, wszystko gra poza cukrzycą ciążowa która bardzo szybko się do mnie przyplątała (8tc) z racji swojej wagi, profilaktycznie od dzisiaj mam brać acard 75 żeby uniknąć stanu przedrzucawkowego. Mialyscie takie doświadczenia w swoich ciałach, że z racji otyłości przyplątał wam się właśnie stan przedrzucawkowy?