Zuzzka_
Początkująca w BB
Czyli jest nadzieja Poród naturalny mnie ogólnie przeraża ale do tego jeszcze dojdę ale dziękuję, pocieszyłyscie mnieNa pocieszenie Ci powiem, ze 2 lata temu startowalam z wagą 80 kg i urodziłam zdrowego, pięknego dziecia plci meskiej, straszyli mnie, ze 4,5 kg, ze nie urodzę naturalnie. Całą ciąże czułam sie super , przytyłam 15 kg, syn 3,5 kg, porod naturalny, piekny, szybki. Także bedzie dobrze [emoji3590]
Właśnie tak myślałam że za szybko, ale spodziewalam się jakiegos tu ma pani nospe, tu witaminki, kwas foliowy pani bierze no to super, widzimy sie za dwa tygodnie, prosze się nie martwic. A dostalam no za dwa tygodnie okaze sie czy nie jest to ciąża pozamaciczna, do widzenia... Empatia panu chyba jest obca bo ja naprawdę przeżywam jakbym miała dostać Oskara w ogóle w ktorym miesiącu teraz jesteś?Za szybko poszłaś najlepiej tak 7t plus dni wtedy wszystko już widać ją z synem też byłam szybko bo był bardzo planowany teraz byłam pierwszy raz w 9 tyg już jakiegoś aż tak parcia nie miałam ale rozumiem Cię przy pierwszej ciąży