Colorado1989
Fanka BB :)
Jest szansa, że drugie tury tych samych szczepionek dzieci znoszą lepiej niż 1?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O rany, lepiej żeby nie gorzej [emoji33] tzn u nas źle nie było, ale wolałabym, żeby tak pozostało [emoji44]Colorado chyba nie. Nawet gdzieś wyczytalam, ze gorzej (ale nie pamietam gdzie więc nie wiem, czy to pewne).
Nam powiedzieli, że może być gorzej, ale było wszystko dobrze [emoji6]O rany, lepiej żeby nie gorzej [emoji33] tzn u nas źle nie było, ale wolałabym, żeby tak pozostało [emoji44]
Wyciaglas nas na Fb [emoji14]Halo halo, dziewczynki, co tu tak cicho? [emoji44][emoji44][emoji44][emoji44]
Mam podobne odczucia. Tak się zastanawiam, może by jednak wrócić tu na forum z dyskusją, a fb zostawić na zdjęcia? Może dołączą nowe osoby, które mają parę kilo za dużo i tak jak ja kiedyś wahają się czy zajść w ciążę w takim stanie. Oczywiście to moja luźna propozycja, jak Wam lepiej na fb to tam też mogę dyskutować [emoji16]Ja też tu tak wchodzę od paru dni z nadzieją, że coś będzie a tu kiszka. Na forum zawsze bylo wiadomo co u kogo a tam na fb gubi się to gdzieś w tych 200 komentarzach [emoji14]
Tęsknię za forum...