reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Hej. Ja znów po dłuższej przerwie... Jakoś mi czas leci między palcami... Tosia skończyła 30.10 6 miesięcy, w poniedziałek dostała 3 dawkę 5w1 i wzwb. Odliczamy dni do wyjazdu do Poznania... Oczekujaca ja też przez większość ciąży miałam takie okresowe bóle i wszystko było dobrze. W środku wszystko się rozciąga i to tak musi być [emoji6] a co do grupy na fb, ja jestem bardzo za, bo tu z aplikacją czasem mam problemy, nie mogę wejść, albo nie działają mi powiadomienia. My majówki na fb mamy właśnie tajną grupę i jest fajnie. Ja też tutaj nie wrzucam zdjęć Tosi właśnie z tego powodu, jak wy.

Ka, myślę, że cykl dobrze wykorzystany, skoro była owulacja [emoji4][emoji4]

Dziewczyny, też mam opory z wrzucaniem zdjęć, z dzidziolem tłumacze sobie tyle, że będzie większy to i będzie wyglądał już nieco inaczej :)

Tak swoją drogą, bo już kiedyś o tym myślałam, może założyłybyśmy jakaś tajną albo zamkniętą grupę na FB? Taką, do której nikt spoza nie będzie miał wglądu, a my będziemy mogły swobodnie sobie zdjęcia wysyłać i gadać nieskrępowanie :) jak to widzicie??
Jestem chętna! Pokazałabym Paulinkę i pooglądała Wasze maluchy [emoji3]. Też mam opory, żeby tu wrzucać.

A nie możecia tutaj założyć zamknietej?
Ja "niefejsbukowa" wiec sie nie dołaczę.
Da się, trzeba do moderatorki pisać, zawnioskować o założenie i podać osoby, które mają należeć do grupy :)
Ja bardzo jestem za tajną grupa na fb! Sama nie dodaje zdjec tutaj bo właśnie takie otwarte, raz czy dwa dodałam zdjecie malego tłumacząc sobie jak Colorado. :)
Nazwa musi być jakaś fajna bo beda sie czesto pojawiały powiadomienia.
W takim razie pomysł szafirka na BoomBoomki byłby ok [emoji5]
Nie wiem czy tu mozna.. :(

A moze zalozylabys sobie FB tak tylko dla grupy, bez szczegolowych danych?
Moj M tak ma, imie nazwisko i nikogo w znajomych, zeby nikt nie wiedzial, ze on to on ;) a zalozyl, zeby z bratem ktory jest za granica latwiej sie kontaktować ;)
Popieram :) ja FB mam, bo musiałam założyć, żeby prowadzić stronę firmy, a teraz i tak jej nie aktualizuje [emoji85][emoji85] z jakiegoś powodu ludzie są się kontaktować przez messengera, poddałam się [emoji23]
Ja mam Marta Kisiel haha i założyłam wiele lat temu żeby podglądać pewnego chłopaka [emoji23][emoji23][emoji23]
Hahaha [emoji23][emoji23]

To dziewczyny, jeśli nie zgłaszacie sprzeciwu, to założę dziś tę tajną grupę na FB - BoomBoomki - fajna, chwytliwa i niedużo zdradzająca nazwa [emoji5][emoji5]. Jak Bruno pójdzie spać to się tym zajmę i dam wam tu znać [emoji4][emoji4]

Nadrobilam piąte przez dziesiąte. Oczekująca blada kreska? Coś mnie ominęło? :D
U nas kiepsko, strasznie się popsuły noce. Ogólnie mamy pobudki co godzinę lub częściej. A o 4 zaczyna się hardcore, poplakuje, jeczy, setka, wierci się, potem zasypia na 10 minut i od nowa. Więc ja już nie śpię [emoji20]. Jestem nieprzytomna i codziennie boję się, że spowoduje wypadek samochodowy. Po za tym to w miarę ok, rehabilitacja pomału przynosi efekty. Jutro idę do dermatologa bo mamy AZS. Wydaje majątek na lekarzy, ale na NFZ to mają motto, że czas leczy rany. [emoji85]No to jak z tym fb? Pod jaką nazwą szukać? [emoji3]

Nagini, AZS? O rany :( potwierdzone tak na amen?

Grupa na FB założona - BoomBoomki, dodałam tam osoby, które miałam już w znajomych na FB ;) reszta chętnych niech pisze do mnie na priv tutaj, to będę Was dodawać, bo grupa tajna i niewyszukiwalna ;)

Nagini, AZS? O rany :( potwierdzone tak na amen?

Grupa na FB założona - BoomBoomki, dodałam tam osoby, które miałam już w znajomych na FB ;) reszta chętnych niech pisze do mnie na priv tutaj, to będę Was dodawać, bo grupa tajna i niewyszukiwalna ;)
Jeszcze nie tak na amen, jutro mam wizytę prywatna u dobrego dermatologa. Piszę priv :)

Hej. Ja znów po dłuższej przerwie... Jakoś mi czas leci między palcami... Tosia skończyła 30.10 6 miesięcy, w poniedziałek dostała 3 dawkę 5w1 i wzwb. Odliczamy dni do wyjazdu do Poznania... Oczekujaca ja też przez większość ciąży miałam takie okresowe bóle i wszystko było dobrze. W środku wszystko się rozciąga i to tak musi być [emoji6] a co do grupy na fb, ja jestem bardzo za, bo tu z aplikacją czasem mam problemy, nie mogę wejść, albo nie działają mi powiadomienia. My majówki na fb mamy właśnie tajną grupę i jest fajnie. Ja też tutaj nie wrzucam zdjęć Tosi właśnie z tego powodu, jak wy.
Wszystkiego najlepszego dla Tosi [emoji8] a przede wszystkim zdrówka [emoji846] uściskaj ją mocno [emoji4]

Dobrze, że czas wam szybko leci, męczarnia trochę mniejsza może ... [emoji8]

reklama
Do góry