Kattaya, w dzień próbowałam dospać nieraz, ale leżę i nie mogę zasnąć ... [emoji37]
Szafirek moje kondencje z powodu telefonu
jak szukasz dobrych i niedrogich telefonów to polecam xiaomi [emoji4] co do paznokcia to też tak nieraz miałam. Ale wtedy spiłowywałam lekko powierzchnię paznokcia i lakierem/odżywką grubszą warstwę kładłam i nie było źle
Po szczepieniu to chyba zawsze są przeboje...
Zuza, no z dwójką dzieci to musi być młyn, jeszcze jak sezon chorobowy się zaczął... Senność niedługo Ci minie mam nadzieję [emoji4] pogłaszcz brzusia ode mnie [emoji7]
Co do fryzjera to chcę trochę podciąć włosy i jakiś blond zarzucić [emoji16] mąż się pewnie ucieszy [emoji39]
Kwiatek, masakra [emoji33] to one nie umiały ogarnąć tego sprzętu i podłączyć ktg. Wiadomo, że dzidziol się w brzuchu wierci i kręci się i gubi się sygnał. Nie martw się, karma do nich wróci [emoji8]
Co do ruchów to zawsze, jak się tym martwisz, to zjedz coś słodkiego, wypij kilka łyków kawy i połóż się na płasko, albo na boku i licz ruchy. Jak jest co najmniej 10 na godzinę, to jest oki [emoji8]ja tak raz do szpitala pojechałam spanikowana, bo mimo tego wszystkiego mały mi się nie ruszał długo. A w szpitalu podpięli mnie pod ktg i w 20 minut coś koło 30 ruchów naliczyłam [emoji23] czułam się jak symulantka [emoji39]
Oluchapoducha już teraz będzie tylko lepiej, będzie się wszystko powoli goić i ból będzie mniejszy [emoji4] a skargę to bym napisała do dyrektora szpitala i tak jak Ka mówi - do rzecznika faktycznie. Już tam teraz nie wrócisz i krzywdy Ci nie zrobią
prywatnie też ponoć bywa różnie z grzecznością i taktownością. Ja mam chyba farta strasznego, przez całą ciążę trafiałam na samych miłych i profesjonalnych ludzi. Raz lekarz na prenatalnych powiedział tylko coś w stylu, że przez moją tkankę podskórną ciężko mu dostrzec coś tam i będzie mnie mocniej uciskał głowicą. A gin tylko co wizytę mnie dopytywał o wagę i podkreślał, żebym pilnowała wagi.
Kattaya, straszne, co piszesz
co im to dawało, że się jeszcze powyzłośliwiały na młodą matkę z małym dzieckiem w szpitalu ... Jakbyście mało mieli wtedy przykrości ... :/