reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Hej dziewczyny, jutro mamy prenatalne :O Troche sie stresuje jednak czy wszystko tam ok... Jadę dziś do pracy bo 1.10 kończy mi się urlop i oni na prawdę mysle, że ja wracam... jestem ponoc na grafiku :D Ale się zdziwia, że sorry ale jeszcze 1,5 roku minimum mam wolne :D
Hahaha [emoji23][emoji23] no to ich "podniesiesz na duchu" [emoji16]
Pewnie skok, pierwszy jest ok 5 tygodnia. My właśnie mamy za sobą 2 w 8 tyg. A teraz niestety mamy katar i się mi dzidzia męczy [emoji22]
Zdrówka [emoji8]

Pewnie skok rozwojowy faktycznie, zobaczymy jak pójdzie nam przeskakiwanie skoku [emoji16]
Hahahaha to tak jak mój starszy syn. Szlak mnie trafia jak wysysa mandarynki haha
Uważaj, jest ryzyko, że z tego nie wyrośnie [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Gdybym mogła tu wstawić zdjęcie to było by ok.. Czy wy też nie możecie wstawić z telefonu?
Nie używam już prawie wcale komputera od kiedy jest mały ale obiecuję w jakiś dzień go uruchomić.

Dziś mój skarb kończy 7 miesięcy... <3
Nie wiem kiedy to minęło... Ale niech już nie leci tak szybko ;)

Gdybym mogła tu wstawić zdjęcie to było by ok.. Czy wy też nie możecie wstawić z telefonu?
Nie używam już prawie wcale komputera od kiedy jest mały ale obiecuję w jakiś dzień go uruchomić.

Ja zawsze wstawiam z telefonu, nie używam laptopa bo chodzi z "prędkością światła", a ja bardzo niecierpliwa jestem.

7 miesięcy szok! A dopiero co trzymaliśmy kciuki, żeby się za wcześnie nie urodził [emoji33]

Szafirek ale zleciało :) Mi czasem nie udaje sie wstawic zdjec z telefonu. Chcialam Wam pokazac Dominika umorusanego po obiedzie i nie mogę wstawić...

A wstawiasz przez aplikację?
Ja nie mam problemu

reklama
Do góry