reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Gdybym mogła tu wstawić zdjęcie to było by ok.. Czy wy też nie możecie wstawić z telefonu?
Nie używam już prawie wcale komputera od kiedy jest mały ale obiecuję w jakiś dzień go uruchomić.

Dziś mój skarb kończy 7 miesięcy... <3
Nie wiem kiedy to minęło... Ale niech już nie leci tak szybko ;)
Mi bez problemu wstawiają się zdjęcia, a też przez telefon i apkę to robię... Masz aktualną wersję apki?

7 m-cy [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] wszystkiego najlepszego dla Antosia [emoji8][emoji8][emoji8]
Ja zawsze wstawiam z telefonu, nie używam laptopa bo chodzi z "prędkością światła", a ja bardzo niecierpliwa jestem.

7 miesięcy szok! A dopiero co trzymaliśmy kciuki, żeby się za wcześnie nie urodził [emoji33]
Ja pamiętam, jak Szafirek na końcówce ciąży organizowała imprezę dla męża i ledwo tam wysiedziała [emoji4]
Hej, urodziłam 16tego 23.50. Waga 3750kg 59cm. Poród sn, synek
Jeszcze raz gratulacje [emoji8] i współczucie, że na takie głupie baby trafiłaś :(

U nas Bruno marudny i płaczliwy, wszystko go denerwuje. Działa tylko zawinięcie go w kokona i zatkanie smokiem [emoji33]

Przedstawiam wam Brunito: [emoji23]
1537286669015.jpg

Załączniki

• 1537286669015.jpg
    1537286669015.jpg
    651,5 KB · Wyświetleń: 321
reklama
Do góry