reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Zuza to ja się źle wyraziłam, nie wiedziałam jak to nazwać inaczej:D
A co do packania to sie zgadzam, nawet z tego silikonu wyciekał sok jak trochę pomemlała. Ale myslę, ze mimo wszystko warto.

reklama
Kattaya pewnie! Super to jest. Dziecko sie troche zajmie :) No i mandarynke żeby dac maluchowi to trzeba się nameczyć z obieraniem błonek i skórek, a tak pakujesz do tego i dziecko samo sobie pomemla :) Tylko lepiej nie siedzeć za blisko ;)
Szafirek co kupiłaś? :)

Kattaya pewnie! Super to jest. Dziecko sie troche zajmie :) No i mandarynke żeby dac maluchowi to trzeba się nameczyć z obieraniem błonek i skórek, a tak pakujesz do tego i dziecko samo sobie pomemla :) Tylko lepiej nie siedzeć za blisko ;)
Kiedy daliście pierwszy raz mandarynke tak swoją drogą? :)

Znajomym urodziło się dziecko więc mu kupiłam kilka rzeczy, mają też starszaka więc jakieś zabawki mu wzięłam. A dla Antka kupiłam 2 pary spodni długich bo powoli większość za krótka już, bodziaki na 80 żeby teraz na jesień miał, bluzy cieplejsze, czapeczke, skarpetki, sliniaki.

Ostatnia edycja:
Podobno z cytrusami nie powinno się spieszyć ale ja np daje filipowi troszkę herbaty z cytryna. Jeśli zaryzykujesz i nie uczula to chyba można dawać

Wow, to udane zakupy :)
Zgadzam sie z Kattaya dawaj fotke :)
Tak jak Mimi pisze trzeba sprawdzić czy nie zaszkodzi :) Dominik miał około 5m jak dałam mu polizać i późnien znowu i nic mu nie bylo:)
Oj tak, Dominik podpija mi herbate z cytryną

Colorado pewnie skok rozwojowy ;)

Antek dziś grzeczny więc w nagrodę znów wydałam fortunę w pepco [emoji14] haha
Pewnie tak :)

Oj, ale w Pepco za fortunę można mieć całą masę rzeczy [emoji16] ja ostatnio kupiłam Brunowi kombinezon na jesień, będzie wyglądał jak niebieskie yeti [emoji23][emoji23]
Haha ja do dziś nienawidzę skórek z mandarynek i wypijam z nich sok, a skórki wyrzucam. Może dla siebie powinnam te siatkę kupić? [emoji23]

reklama
Oj coś długo nie ma tej naszej Oluchypoduchy - 3mam mocno kciuki :*
Kurde już też się denerwuje, bo chyba następna w kolejce jestem ja - dwa tygodnie nam zostały...
Końcówka potwornie już mi się dłuży, wszystko mnie boli, denerwuje, a najgorsze, że chodzę jak kaczka...

Do góry