reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Niby tak, ale mowia ze ta homocysteina mogla tez byc przyczyna bo moze problem z krzepliwoscia ... ja nie wiem nie znam sie ;(niby mowili, ze rozwarta szyjka ale długa.. zagubiona jestem. Zbadam co sie da, leczyc bede, a o szew i tak powalcze.
Bede miala histeroskopie czy tam np jesli szyjka jest slaba to bedzie widac? Sorki jesli pytanie glupie
Histeroskopka bardziej bada chyba samą macicę/jajowody/jajniki niż szyjkę, ale pewności nie mam. Czasem może być tak, że nie będzie dało się ustalić przyczyny... Co nie zmienia faktu, że przy następnej ciąży powinni na Ciebie dmuchać i chuchać i sprawdzać wszystko po 10 razy [emoji8] przy pierwszej ciąży lekarze mało się przejmują. Gdyby mój gin nie zrobił mi zapobiegliwie posiewu na początku ciąży, też bym pewnie nie donosiła malucha przez infekcje :(
Ja tak na szybko. Paulinka urodziła się o 21:30 sn :) Nie wiem jeszcze ile waży bo się kangurowalismy 2h :)
Ty to express jesteś [emoji16] gratulacje! Jak się macie? [emoji7]
Gratulacje! [emoji173]️ Mówiłam, że do następnego dnia będziesz rozpakowana [emoji6][emoji16]
Przez Ciebie to ja z uporem maniaka analizuję swoje majty, nie chce zobaczyć nic krwio-podobnego [emoji23][emoji23]

reklama
Do góry