reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Niby tak, ale mowia ze ta homocysteina mogla tez byc przyczyna bo moze problem z krzepliwoscia ... ja nie wiem nie znam sie ;(niby mowili, ze rozwarta szyjka ale długa.. zagubiona jestem. Zbadam co sie da, leczyc bede, a o szew i tak powalcze.
Bede miala histeroskopie czy tam np jesli szyjka jest slaba to bedzie widac? Sorki jesli pytanie glupie
Histeroskopka bardziej bada chyba samą macicę/jajowody/jajniki niż szyjkę, ale pewności nie mam. Czasem może być tak, że nie będzie dało się ustalić przyczyny... Co nie zmienia faktu, że przy następnej ciąży powinni na Ciebie dmuchać i chuchać i sprawdzać wszystko po 10 razy [emoji8] przy pierwszej ciąży lekarze mało się przejmują. Gdyby mój gin nie zrobił mi zapobiegliwie posiewu na początku ciąży, też bym pewnie nie donosiła malucha przez infekcje :(
Ja tak na szybko. Paulinka urodziła się o 21:30 sn :) Nie wiem jeszcze ile waży bo się kangurowalismy 2h :)
Ty to express jesteś [emoji16] gratulacje! Jak się macie? [emoji7]
Gratulacje! [emoji173]️ Mówiłam, że do następnego dnia będziesz rozpakowana [emoji6][emoji16]
Przez Ciebie to ja z uporem maniaka analizuję swoje majty, nie chce zobaczyć nic krwio-podobnego [emoji23][emoji23]

reklama
Do góry