reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

A oprócz tego - hit dzisiejszego dnia: dostałam wezwanie na komisję wojskową [emoji23]

oar8csqvkujogohc.png

reklama
A najlepsze jest to, że kupiłam używane za 60 zł [emoji16] normalnie nowe kosztuje coś koło 600-700 zł, a to było tańsze, bo jest lekko uszkodzone w miejscu, gdzie nawet nie widać

oar8csqvkujogohc.png
No coś Ty? Ale trafiłaś okazje! Super[emoji1]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Paula ta komisja wojskowa to jakis ewenement:-) :) dzwoniłaś to wyjaśnić?

Ka życzę skutecznych starań, kciuki zaciśnięte. Tylko się odprez i spróbuj nie myśleć o tym cały czas. Będzie dobrze:)

U nas od nocy goraczka po 39 stopni. I tak co 4 godziny. Jak tak dalej będzie to jutro jedziemy do lekarza. Tak się zastanawiam czy to nie od zębów bo wczoraj wyszła gorna jedynka A dzisiaj gorna dwójka. Kolejne zęby już też są na widoku.

I zgłaszam że była u mnie pierwsza zimowo-wiosenna burza. W sumie to tylko grzmialo ale zawsze coś :):)

Agunia ale Was męczy to ząbkowanie :( Nie macie nawet chwili oddechu :(
Dominiś pozdrawia :*
Te są jeszcze fajne:
Chłopcy i dziewczęta wiosna nowy cute little fox loose casual harem spodnie kombinezony dla niemowląt B-XBK-BDK001
Link do: Boys and girls spring new cute little fox loose casual harem pants overalls baby B XBK BDK001-in Pants from Mother & Kids on Aliexpress.com | Alibaba Group to Clipboard
bab6f8c301ca61e5a467f0a1d564d6f4.jpg

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Extra [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Paula ta komisja wojskowa to jakis ewenement:-) :) dzwoniłaś to wyjaśnić?

Ka życzę skutecznych starań, kciuki zaciśnięte. Tylko się odprez i spróbuj nie myśleć o tym cały czas. Będzie dobrze:)

U nas od nocy goraczka po 39 stopni. I tak co 4 godziny. Jak tak dalej będzie to jutro jedziemy do lekarza. Tak się zastanawiam czy to nie od zębów bo wczoraj wyszła gorna jedynka A dzisiaj gorna dwójka. Kolejne zęby już też są na widoku.

I zgłaszam że była u mnie pierwsza zimowo-wiosenna burza. W sumie to tylko grzmialo ale zawsze coś :):)
Nie, bo wiedziałam, że przyjdzie. Kończę studia - psychologię, a od 2 lat chyba zmienili ustawę i na komisję wzywają po medycynie, pielęgniarstwie i właśnie psychologii. Będę musiała iść, tylko już chce mi się śmiać na myśl o minach komisji jak zobaczą mnie w 9 miesiącu ciąży [emoji23]

oar8csqvkujogohc.png

reklama
Ka, uda się [emoji106] jak masz owu, to już 3/4 sukcesu!

A ja za to czekam u gina w kolejce, dzwonił żeby przyjechać, bo wymaz mi źle wyszedł i antybiotyk muszę dostać :(

[emoji170] 21.08 [emoji170]
8une3e3kck8m6mea.png

Do góry