reklama
Zuza87
Fanka BB :)
No coś Ty? Ale trafiłaś okazje! Super[emoji1]A najlepsze jest to, że kupiłam używane za 60 zł [emoji16] normalnie nowe kosztuje coś koło 600-700 zł, a to było tańsze, bo jest lekko uszkodzone w miejscu, gdzie nawet nie widać
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Paula1207
Noo... Udało mi się [emoji16]No coś Ty? Ale trafiłaś okazje! Super[emoji1]
kasia0121
Paula ta komisja wojskowa to jakis ewenement dzwoniłaś to wyjaśnić?
Ka życzę skutecznych starań, kciuki zaciśnięte. Tylko się odprez i spróbuj nie myśleć o tym cały czas. Będzie dobrze
U nas od nocy goraczka po 39 stopni. I tak co 4 godziny. Jak tak dalej będzie to jutro jedziemy do lekarza. Tak się zastanawiam czy to nie od zębów bo wczoraj wyszła gorna jedynka A dzisiaj gorna dwójka. Kolejne zęby już też są na widoku.
I zgłaszam że była u mnie pierwsza zimowo-wiosenna burza. W sumie to tylko grzmialo ale zawsze coś
Ka życzę skutecznych starań, kciuki zaciśnięte. Tylko się odprez i spróbuj nie myśleć o tym cały czas. Będzie dobrze
U nas od nocy goraczka po 39 stopni. I tak co 4 godziny. Jak tak dalej będzie to jutro jedziemy do lekarza. Tak się zastanawiam czy to nie od zębów bo wczoraj wyszła gorna jedynka A dzisiaj gorna dwójka. Kolejne zęby już też są na widoku.
I zgłaszam że była u mnie pierwsza zimowo-wiosenna burza. W sumie to tylko grzmialo ale zawsze coś
Mimi2330
Wojskowa?A oprócz tego - hit dzisiejszego dnia: dostałam wezwanie na komisję wojskową [emoji23]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Mimi2330
Mamy identyczne z firmy klupś [emoji1]Łóżeczko na życzenie [emoji6] jeszcze się nie prezentuje, bo w środku jest powrzucana pościel, którą muszę wyprać
Mimi2330
Extra [emoji4]Agunia ale Was męczy to ząbkowanie Nie macie nawet chwili oddechu
Dominiś pozdrawia :*
Te są jeszcze fajne:
Chłopcy i dziewczęta wiosna nowy cute little fox loose casual harem spodnie kombinezony dla niemowląt B-XBK-BDK001
Link do: Boys and girls spring new cute little fox loose casual harem pants overalls baby B XBK BDK001-in Pants from Mother & Kids on Aliexpress.com | Alibaba Group to Clipboard
Paula1207
Nie, bo wiedziałam, że przyjdzie. Kończę studia - psychologię, a od 2 lat chyba zmienili ustawę i na komisję wzywają po medycynie, pielęgniarstwie i właśnie psychologii. Będę musiała iść, tylko już chce mi się śmiać na myśl o minach komisji jak zobaczą mnie w 9 miesiącu ciąży [emoji23]Paula ta komisja wojskowa to jakis ewenement dzwoniłaś to wyjaśnić?
reklama
Colorado1989
Ka, uda się [emoji106] jak masz owu, to już 3/4 sukcesu!
A ja za to czekam u gina w kolejce, dzwonił żeby przyjechać, bo wymaz mi źle wyszedł i antybiotyk muszę dostać
[emoji170] 21.08 [emoji170]
A ja za to czekam u gina w kolejce, dzwonił żeby przyjechać, bo wymaz mi źle wyszedł i antybiotyk muszę dostać
[emoji170] 21.08 [emoji170]
Podziel się: