reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Mimi, nie zawsze są. Ale możesz w komentarzach poszukać. Ja tak robię. Ale może Agunia i Edysiek coś podpowiedzą:)
Do mnie dotarły ludziki "duplo" z ali. Dwa po lewej z ali, po prawej orginalne duplo. Polecam! Są świetne :)
1519487261-aed58b82b1106fbc-aaaaaa.jpeg
1519487286-679d5b94e9fd2daa-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mimi, nie zawsze są. Ale możesz w komentarzach poszukać. Ja tak robię. Ale może Agunia i Edysiek coś podpowiedzą:)
Do mnie dotarły ludziki "duplo" z ali. Dwa po lewej z ali, po prawej orginalne duplo. Polecam! Są świetne :)
1519487261-aed58b82b1106fbc-aaaaaa.jpeg
1519487286-679d5b94e9fd2daa-aaaaaa.jpeg

A ile kosztuje wysyłka ze tak się opłaca te wszystkie rzeczy zamawiać?:)

Znalazłam w 1 rzeczy ale w kilku nie było w ogóle opisanych rozmiarów. Tak się przymierzam coś zamówić ;)

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Zamów na początek coś taniego jak masz obawy. Najczęściej wysyłka jest darmowa :)

Hmmm, to ja krzywą cukrową miałam chyba w połowie ciąży robioną. Jak lezalam na patologii ciąży to było sporo dziewczyn większych ode mnie. No i mój problem z plamieniem nie był związany z moją wagą. Może nadciśnienie już tak, chociaż max jakie miałam to 140/90 i to pod koniec ciąży. Tak od 20 tygodnia moje ciśnienie było w granicy 135/85 i lekarz już mi zapodal dopegyt po jednej tabletce dziennie.
Ja takie ciśnienie (135/85) to mam teraz u położnej jak mi mierzy [emoji33] ale w domu już niższe [emoji14]

8une3e3kck8m6mea.png

Mimi tak jak Zuza i Edysiek piszą najlepiej czytać opinie, bo jednak faktyczny rozmiar od podanego przez sprzedawce jest często inny.Zwłaszcza z bucikami trzeba czytać opinie, bo pisze rozmiar np.13 a wkładka ma 11cm.Co do wysyłki możesz zaznaczyć że tylko darmowa.

Te kosztowały 17zł(nie wiem ile w Pl kosztują) za dwa i darmowa wysyłka. Jeszcze czekam za ludzikami od innej osoby 4zł szt będę miała porównanie.

reklama
Do góry