reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Antoś jest już z nami! Urodził się 18.02.2018 o godzinie 20.29.. Po 26 godzinach próby urodzenia naturalnie, wywoływaniu zrobiono mi CC.. Małemu zanikało tętno więc biegli ze mną na salę operacyjną. Na szczęście Antek cały i zdrowy 52cm i 3110gram szczęścia. Jest cudowny
Gratulacje dla Was.
Wymeczylas się biedna.
Jak się teraz czujesz?

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

reklama
Antoś jest już z nami! Urodził się 18.02.2018 o godzinie 20.29.. Po 26 godzinach próby urodzenia naturalnie, wywoływaniu zrobiono mi CC.. Małemu zanikało tętno więc biegli ze mną na salę operacyjną. Na szczęście Antek cały i zdrowy 52cm i 3110gram szczęścia. Jest cudowny
Gratulacje! Ale Cię wymęczyli... Najważniejsze, że z Dzieciątkiem wszystko w porządku :))

p19ugox1xy9dlkqw.png

Szafirek aż mnie zazdrość bierze na mysl o takim maleństwie... Jak przegladam wideo ze szpitala jak On tak sobie tylko leżał i kwilil cichutko, te tyci tyci stopki, zaciśnięte piąstki i zapach jak andruty [emoji7]

Co do diety- 1600-1700kcal, 4 posiłki. Sniadanie 500, 2 sniadanie 300, obiad 500-600, kolacja 200-300. Najadam się, nie chodze glodna, wywalilam WSZYSTKIE slodycze z domu! Jak w niedziele mialam cheat day i chcialam sobie cos pomaszkiecic to byly same daktyle i batoniki dobra kaloria :D ale brak dostepu mnie serio ratuje. Jak zaczynalam bylo 101,4 a teraz jest 93,7. Jest roznica w ciuchach ogromna a praktycznie zero wysilku i serio nie chodze glodna wcale ;)

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Szafirek gratulacje. Antoś jest cudowny, ślicznota nasza forumowa:)

Madagos brawo Ty:) wynik wagowy imponujący i motywujący:)

Dziewczyny mamy trzeciego zęba :) a do mnie przyjechała amerykanka8-). A czytałam że przy operacjach jamy brzusznej okres może się spóźniać, bo ale nie U mnie, ehh. No i rozliczylam wkoncu nasze pity i czekam na miliony;)

Madagos brawo Ty:) Może znajdziesz czas aby do nas zaglądać:)
Link do: Grupa wsparcia wagi ciężkiej
Kasia ja też czekam na "miliony" ;p
Do mnie wczoraj dotarły paczki z Aliexpress. Śliniaczki, niechodki i miseczki myszka miki. Te ostatnie byly bardzo popularne na grupie fb wiec się skusiłam. Jak już czekałam na przesyłke na fb pojawily się wpisy że te miseczki pomimo znaku widelca i kieliszka maja też znaczek 7 w trojkącie co oznacza że nie nadaja sie do kontaktu z żywnością. Szkoda bo są śliczne :( Chyba zostawię je do piaskownicy...
1519125264-71d2c5fd14016e7d-aaaaaa.jpeg
1519125271-1d999cd4abfe02f8-aaaaaa.jpeg

1519125576-783b1421b734a30f-aaaaaa.jpeg

reklama
Magdagos - super, z takim rozsądnym podejściem, mniejszym apetytem i motywacją to Ty zaraz w playboyu wylądujesz! [emoji122][emoji1] Oj kilogramy robią różnicę, ja między 113 a 105kg bardzo odczułam różnice, teraz jeszcze lepiej było :)

Ja ciągle wszystko na oko, nie chce mi się kalorii liczyć [emoji17] podziwiam za dyscyplinę!

Kasia, ciekawe ile będziesz czekać na te miliony, ja już miesiąc - najdłużej odkąd się rozliczam [emoji23] tak mnie denerwują te dziady zawsze [emoji14]

Pewnie jeszcze gorzej cierpisz przez tą amerykankę...

Ja dziś się melduję w II trymestrze [emoji7] na wadze 96kg, więc bez tragedii, w sumie może maks. 0,3 kg na plusie od początku.

Zaraz może wybiorę się na spacer, bo piękna pogoda, jakieś zakupki zrobię po drodze, nie ma pustych przelotów [emoji1]

8une3e3kck8m6mea.png

Do góry