reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Szafirek, muszę niedługo zbadać mocz, to zrobię to na Twój sposób [emoji16][emoji16][emoji16]

Colorado, piękna sprawa usłyszeć w ciąży, że się schudło [emoji16] a jeszcze lepiej jeść ziemniaki i chudnąć [emoji23] Jak kiedyś będzie dane mi być matką, to też się boję, że wprowadzę reżim cukrowy...

Edysiek, co czytasz? Jeżeli lubicie kryminały to ja właśnie odkryłam trylogię o prokuratorze Szackim Zygmunta Miłoszewskiego - polecam. Nie mogłam się oderwać.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Właściwie czytam co się nawinie. Nie pogardzę dobrym kryminałem. W tamtym roku odkryłam sage Camilli Lackberg. Ostatnio czytam też Mroza.
Uwielbiam Kinga i Sapkowskiego.
Czasem sięgam po coś lekkiego, jakąś powieść obyczajową zwłaszcza polskich autorek np. Michalak, Socha.
Ostatnio zaczęłam czytać polskie fantasy. Właśnie skończyłam
1516222981-7f05cd5cdacf9bc5-aaaaaa.jpeg

zem3ha00c8ymi2vu.png

l22nio4pq4aihh5l.png

reklama
Ja również witam kochane.
Wszystko nadrobiłam [emoji23]
Ja również badanie moczu zrobiłam szafirkowym sposobem [emoji3]
Colorado i Szafirek nic tylko się cieszyć, ze pochwały lecą [emoji123][emoji3][emoji4]
Ja właśnie czytam "12 niedokończonych snów" Sochy. Nawet dość spoko co moge stwierdzic po 150str, zobaczymy jak dalej [emoji16]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Nagini gratulacje :) To będzie parka:) Super, że wszystko dobrze :)
Colorado wspaniałe wieści:* Co do cukrzycy to i ja miałam stwierdzoną choć wartości niższe niż u Ciebie.Ach Ci lekarze i ich widzimisię ;) Mężowy zadowolony z wizyty?
Dziewczyny piękne krąglutkie brzuszki:*
Szafirek bardzo się cieszę że skurcze się wyciszyły i leżenie przynosi efekty :*
Mimi a jak maluszek zniósł kłucie? Skąd pobierają krew takim dzidzusiom? Ja chcę obu chłopakom zrobić morfologię i już się stresuję... :(
Ja starszemu też podawałam danonki jak był mały,wtedy się tyle mówiło, że samo zdrowie i nie było takiej świadomości jak teraz. Jak moi rodzice słyszą że czytam składy to dziwnie reagują... Ja Dominikowi też prędko cukru nie podam!!! Nie solę mu też jedzenia i znowu moi rodzice i w ogóle starsze pokolenie się krzywi bo jak to takie jałowe podawać,przecież to nie smakuje ;)
Agunia jak tam, chłopaki zdrowe?
Edysiek ja też lubię czytać i ubolewam nad tym że nie mam na to czasu. Uwielbiam Karin Slaughter i Tess Gerritsen, zwykle jestem tak poruszona opisami zbrodni że po przeczytaniu sięgam po coś lżejszego,jakieś nieskomplikowane romansidło ;)
Ka trzymam kciuki za wyniki:*
Dobranoc :*

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

A jezeli chciałybyscie cos konkretniejszego to polecam
"Za zamknietymi drzwiami" i również autor ten sam
"Na skraju załamania" ta akurat wychodzi dopiero 15.02
No i może jeszcze "Byłam kochanką arabskich szejków" [emoji3]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Zuza, mąż zadowolony, nie ma wyjścia, dumny pewnie trochę też [emoji1]

A jak u Was? Choróbska jakieś się nie przyplątały? U mnie wszyscy w koło chorzy [emoji32]

Nie ma co przesadzać z cukrem właśnie. Wiele osób dalej nie jest świadomych, że biały cukier to tragedia. Biały cukier i syrop glukozowo fruktozowy.

Co do książek to ogólnie lubię czytać, zwłszcza kryminały, tylko że praca moja polega też na czytaniu i zajmowaniu się tekstem, to potem już nie mam siły na literki patrzeć [emoji1]ostatnio więc z mężem siedzimy w serialach, jest ich tyle i to takich mega hiper dobrych, że nie idzie nadążyć [emoji16] no i cała masa dobrych kryminałów :) mamy już dłuższy czas taki rytuał, że na wieczór kolacja wspólna + 1 lub 2 odcinki serialu :)

Muszę się naoglądać teraz, zanim barbie albo auta będę musiała ogarniać [emoji23]

Już tyle naoglądałam i naczytałam się kryminałów, że mało kiedy mnie przerażają, prędzej intrygują [emoji1]

Jakiś czas temu zaczytywałam się w naszej Katarzynie Bondzie, polecam :)
No i z klimatów nieco bardziej strasznych niż King to Graham Masterton, jako nastolatka przeczytałam masę jego książek [emoji16]

8une3e3kck8m6mea.png

Colorado też czytałam za młodu Mastertona [emoji5]
Kinga lubię za specyficzność. Nie tylko horrory ma dobre Pan mercedes też jest niezły.
Zuza Triss Gerritsen też czytam.
U mnie też z czasem krucho. Czytam wieczorami kosztem snu. Jak mam siedzieć w necie, albo oglądać byle co w tv to wolę książkę. Chociaż dobry film też lubię. Seriale tylko wybrane, żadne babskie. Jestem fanką The Walking Dead. A podobał mi się też Stranger Things.
Colorado a Wy co oglądacie?
My tak z mężem oglądaliśmy seriale jak pierwsza córka była mała . Potem już czas nie pozwalał.

zem3ha00c8ymi2vu.png

l22nio4pq4aihh5l.png

Jak tu o książkach rozmawiacie to ja też Kinga przeczytałam prawie wszystkie. Zdecydowanie wolę te starsze od nowych. Mastertona czytałam jedną i uznałam, że facet ma coś z głową ;)
Ostatnio bardzo mnie wciągnęło "Zapisane w wodzie" tej autorki od "Dziewczyny z pociągu". No i oczywiście uwielbiam Harry'ego Pottera, ale to już czytałam z 15 razy w tym raz w oryginale po angielsku.

p19uqqmzxqi22hcj.png

Nagini też lubię Harrego. Czytałam jednak 2 razy tylko, po raz pierwszy jak było 1 wydanie w Polsce i potem powtórzyłam sobie całą serię kilka lat temu jak czytała je córka .
Ona teraz jest wielką fanką HP [emoji5] Ma wszystkie książki Rowling.

zem3ha00c8ymi2vu.png

l22nio4pq4aihh5l.png

reklama
Colorado też czytałam za młodu Mastertona [emoji5]
Kinga lubię za specyficzność. Nie tylko horrory ma dobre Pan mercedes też jest niezły.
Zuza Triss Gerritsen też czytam.
U mnie też z czasem krucho. Czytam wieczorami kosztem snu. Jak mam siedzieć w necie, albo oglądać byle co w tv to wolę książkę. Chociaż dobry film też lubię. Seriale tylko wybrane, żadne babskie. Jestem fanką The Walking Dead. A podobał mi się też Stranger Things.
Colorado a Wy co oglądacie?
My tak z mężem oglądaliśmy seriale jak pierwsza córka była mała . Potem już czas nie pozwalał.

zem3ha00c8ymi2vu.png

l22nio4pq4aihh5l.png
No nie, my też żadnych m jak miłość itp [emoji16] stranger things super, poza tym m.in. true detective, zbrodnia (polski), pakt (polski), deadwood, the vikings, the crown, house of cards, marco polo, sons of anarchy, american gods, no masa jeszcze do wymieniania tylko pamięć krótka [emoji16]

Jak tu o książkach rozmawiacie to ja też Kinga przeczytałam prawie wszystkie. Zdecydowanie wolę te starsze od nowych. Mastertona czytałam jedną i uznałam, że facet ma coś z głową ;)
Ostatnio bardzo mnie wciągnęło "Zapisane w wodzie" tej autorki od "Dziewczyny z pociągu". No i oczywiście uwielbiam Harry'ego Pottera, ale to już czytałam z 15 razy w tym raz w oryginale po angielsku.

p19uqqmzxqi22hcj.png

Hahaha no jego książki są specyficzne [emoji16] w okresie nastoletnim jednak bardzo mi się podobały. Ale im więcej jego książek czytałam, tym bardziej widziałam, że wszystkie pisane są wg schematu [emoji16]

8une3e3kck8m6mea.png

Do góry