reklama
Super, gratulacje udanej wizyty czy prenatalne USG miałaś robione przez brzuch? Z racji tematu w jakim jesteśmy, czy dużo masz swojego brzuszka? A masz już dzieci, bo widzę tylko suwak ciążowy?Jestem po prenatalnych, wg USG ryzyko wad genetycznych niskie, wyniki pappa dostanę za 2tygodnie. Na 80 procent jest to dziewczynka
Colorado superowo, gratkiMelduję się i ja po wizycie.
Z Pyrką wszystko ok, ma 21 mm, serducho bije 153/min, na usg wszystko ok.
Moje wyniki nienajgorsze. Krzywa ok ale dziwna.
Na czczo 95 (przed ciążą zwykle miałam poniżej 90)
Po 1h 141
Po 2h 144
Mocz muszę powtórzyć bo bakterie mi wyszły, ale ponoć najprawdopodobniej zanieczyszczenie, bo wszystko inne w miarę ok.
No i w końcu wiem jaką mam grupę krwi [emoji16]
A z dobrych wiadomości to jeszcze ludzie, którzy brali w niedziele od nas kicię małą dziś dzwonią i pytają, czy jej braciszka mogą jeszcze przygarnąć [emoji173]
Lepszego dnia nie mogłam wymyślić [emoji4]
No trochę brzucha mam USG miałam przez brzuch, ale momentami tak mi naciskał mocno głowice, że do teraz mnie pobolewa. Mam już syna, w tym roku kończy 8 latSuper, gratulacje udanej wizyty czy prenatalne USG miałaś robione przez brzuch? Z racji tematu w jakim jesteśmy, czy dużo masz swojego brzuszka? A masz już dzieci, bo widzę tylko suwak ciążowy?
To super, że jest szansa na dziewuche, zawsze coś nowego dzięki, bo nie wiem czy mogę mężowi robić nadzieję, że będzie mógł ze mną wejsc na to badanie i podpatrzeć groszkaNo trochę brzucha mam USG miałam przez brzuch, ale momentami tak mi naciskał mocno głowice, że do teraz mnie pobolewa. Mam już syna, w tym roku kończy 8 lat
Mój jakoś się nawet o to nie upomina. Był na 2 USG syna i przy porodzie i chyba uważa, że nic nowego nie zobaczy [emoji14]To super, że jest szansa na dziewuche, zawsze coś nowego dzięki, bo nie wiem czy mogę mężowi robić nadzieję, że będzie mógł ze mną wejsc na to badanie i podpatrzeć groszka
Pewnie ma racje, ale to nasze pierwsze dziecię, wiec mój jest przejęty jak mało kiedyMój jakoś się nawet o to nie upomina. Był na 2 USG syna i przy porodzie i chyba uważa, że nic nowego nie zobaczy [emoji14]
Gratuluję udanych wizyt dziewczyny
Colorado z kotkami super
Danonków nie daję, ale generalnie staram się nie kupować nic z cukrem. Chociaż moja siostra mi ostatnio powiedziała, że jak w składzie jest zagęszczony sok jabłkowy ( a prawie we wszystkich owocowych słoikach jest) to jest w tym soku cukier ale producenci nie muszą o tym informować, taki sposób na obejście.
Colorado z kotkami super
Danonków nie daję, ale generalnie staram się nie kupować nic z cukrem. Chociaż moja siostra mi ostatnio powiedziała, że jak w składzie jest zagęszczony sok jabłkowy ( a prawie we wszystkich owocowych słoikach jest) to jest w tym soku cukier ale producenci nie muszą o tym informować, taki sposób na obejście.
reklama
Mimi2330
Fanka BB :)
Kochana nie chce Cię martwić ale ja miałam po 2h 143 i dwóch specjalistów uznało ze mam cukrzycę ciążowa. Po 2h powinno być poniżej 140Melduję się i ja po wizycie.
Z Pyrką wszystko ok, ma 21 mm, serducho bije 153/min, na usg wszystko ok.
Moje wyniki nienajgorsze. Krzywa ok ale dziwna.
Na czczo 95 (przed ciążą zwykle miałam poniżej 90)
Po 1h 141
Po 2h 144
Mocz muszę powtórzyć bo bakterie mi wyszły, ale ponoć najprawdopodobniej zanieczyszczenie, bo wszystko inne w miarę ok.
No i w końcu wiem jaką mam grupę krwi [emoji16]
A z dobrych wiadomości to jeszcze ludzie, którzy brali w niedziele od nas kicię małą dziś dzwonią i pytają, czy jej braciszka mogą jeszcze przygarnąć [emoji173]
Lepszego dnia nie mogłam wymyślić [emoji4]
Podziel się: