reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Witam się wieczornie :)
Chyba nocnie :p
Ja też czytam składy i mąż czasem się złości, że przy jednej półce spędzam 15 minut, no ale czasem coś wydaje się super hiper fajne, a skład ma tak opłakany, że żal sobie dawać a co dopiero później dziecku..
Wiadomo, że moje dziecko będzie jadło kiedyś słodkie, ale im później i mniej tym lepiej :)

Ja zazwyczaj czytam coś lekkiego na odmóżdżenie, kiedyś jako nastolatka czytałam sagę Zmierzch 4 razy ;D, później sagę "Ludzie lodu"- 47 książek. Teraz czytam Nicholasa Sparksa, większość już za mną. Ale ostatnio nie mogę się skupić i przerzuciłam się na seriale właśnie.
Jako, że pracuję z dzieciakami z bajkami jestem na bieżąco w miarę i do tego uwielbiam bajki :D haha nie wiem komu większą radość sprawia wycieczka do kina czy teatru z klasą- mi czy dzieciakom :D

reklama
O bajki też lubię [emoji16] Czy to oglądać czy czytać.
Córka nie pójdzie spać bez lektury na noc. Jej ulubioną jest Kicia Kocia [emoji4]

zem3ha00c8ymi2vu.png

l22nio4pq4aihh5l.png

Ka, informuję, że w piątek też będę odbierać wyniki z laboratorium. Robiłam badanie ogólne moczu, tsh i ft4 dla endokrynologa.

Najwyżej jutro razem będziemy pogrążać się w smutku! [emoji31]

8une3e3kck8m6mea.png

Ja zaraz jadę po wyniki i mam stres od rana... już widzę ten cukier i cholesterol wysoki do nieba [emoji53]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Aleksandra, gratulacje

Ja mam wyniki i generalnie tragedii nie ma, bo hormony w miarę ok, ale... od września glukoza skoczyła mi z 85 na 101, a insulina z 9 na 15 trzymając w miarę radjonalne żywienie... no i coś czuję, że ciąży mogę się za szybko nie spodziewać, a z drugiej strony jakby się udało, to by było chyba mega nieodpowiedzialne [emoji53]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry