reklama
Mimi2330
Fanka BB :)
Sliczni chłopcy [emoji7]Dzień dobry poświątecznie:*
Paula,super że wszystko z córeczką dobrze! I piękne zdjęcie:*
Colorado 3mm a już jest centrum Twojego świata :*
Szafirek cudny brzusio,taka kuleczka :* bardzo sie cieszę że lepiej się czujesz :*
Agunia masz tę moc :* Gratulację dla Michasia i jego dzielnej mamy:* Fajnie że chłopaki zadowolone z prezentów Moi też. Kuba oprócz tego co sobie zażyczył dostał Monopoly i wyzywał po otwarciu że to najgorszy prezent na świecie Ale po pierwszej partyjce powiedział że uwielbia tą grę a na ile uda się go odciągnąć od komputera
Mimi super że usg w porządku:* A nie robili Wam w szpitalu?
Ka a jak tam Święta? Udało się z mężem poprzytulać?
A to moi świąteczni chłopcy
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
U nas w szpitalu nie robią. A na NFZ musiałabym czekać ze 2miesiace. ... na szczęście wszystko dobrze.
Mimi2330
E to fajnie że mąż Ci prasuje. Ja jak widzę jak mój się bierze za prasowanie koszuli to coś mnie lapie i od razu zabieram mu żelazko i sama prasuje [emoji23]Dziękuję . Jem wszystko, ale małe porcje bo nie mieszczę zbyt dużo. No i moje cudne wymioty ;/ .. Ale słodycze wcinam i to sporo.
Był taki moment, że przez wymioty schudłam- niestety już to nadrobiłam. Więc niby waga cieszy, ale mam świadomość, że mogłabym mieć mniej.
Nerka mnie boli tak jakby pod żebrem.
Co masz zrobić dziś, zrób pojutrze- będziesz miała dwa dni wolnego
A tak poważnie, to ja prasuję dopiero jak konkretne coś potrzebuję.. Po wypraniu mocno strzepuję zanim powieszę pranie, później składam lub wieszam i niektórych rzeczy nie muszę prasować wcale. A pozostałe jak mi są potrzebne. Chociaż zazwyczaj łapie moment kiedy mąż prasuje koszulę i pytam milusińskim głosem czy nie wyprasowałby mi jednej rzeczy po czym daje mu 2-3 ..... Nie lubię prasować.
Mimi2330
Super. A jakie to rozmiary? Bo wydaje się takie dużeHej Dziewczyny [emoji4] muszę się z Wami czymś podzielić [emoji16] wróciłam właśnie od swojego lekarza, obejrzał szyjkę i łożysko, ostatnie badania, które robiłam, krzywą cukrzycową - wszystko jest idealnie. Na wczorajszych prenatalnych też wszytko wyszło super i się strasznie cieszę [emoji4] kurczę, to jest taki pstryczek w nos dla tych wszystkich (czyli moich najbliższych głównie), którzy strasznie krytykowali kwestie mojej ciąży że względu na moją wagę (jest za duża)... Da się być grubym i w zdrowej ciąży jednocześnie. Oczywiście nie jestem dumna ze swojej wagi, ale bardzo się cieszę, że daję radę [emoji4]
Z tej radości poczyniłam dzisiaj pierwsze zakupy. Mamy już trochę ubranek, które dostaliśmy, ale te są pierwsze "nasze" [emoji4]
Mimi2330
Witaj. Jesteś w ciąży czy planujesz?Witajcie kochane.
Bardzo sie ciesze, ze do Was trafilam. Sporo juz przeczytalam i ciesze sie ze nie jestem sama z klopotem nadwagi w ciąży. Powiedzcie jak wasi lekarze reagują na Wasze kg ? Pozdrawiam
Jaka masz wagę?
Napisz coś o sobie [emoji5]
Paula1207
62/68, chyba trochę duże, ale mniejszych nie byłoSuper. A jakie to rozmiary? Bo wydaje się takie duże
Mimi2330
Najważniejsze ze jest w miarę ok. A twój lekarz co mówił na wagę?Jestem. 9tc+4. Obecnie 93kg i tylko 160cm wzrostu
Czasem jakies mdłości, przewrazliwienie na zapachy, ale zadnych wymiotow. Bez wiekszych problemów narazie.
Moja lekarka nie komentowala. Jedynie powiedziała żebym za wiele nie przytyla.
reklama
Leli0505
Zaciekawiona BB
Narazie nic, bo jeszcze mnie nie ważył. Okazalo sie, ze za wczesnie poszlismy i bylo widac tylko pecherzyk. Na kolejnej wizycie serduszko juz bilo, ale tez nie wazyl. Dal skierowanie na badania wszystkie i powiedzial, ze jak wrócę w polowie stycznia z wynikami to założymy kartę ciąży. I tak nie będę rodzic w pl i jestem u Niego tymczasowo, ale mimo wszystko chcialabym wiedziec jak lekarze podchodzą do nadwagi, bo mam strach przed kolejną wizytą
Podziel się: