reklama
Szafirek90
Fanka BB :)
Colorado1989
Szafirek [emoji7] cudny brzusio a waga jeszcze cudniejsza jak Ty to robisz? [emoji41]
Super, że lepiej u Ciebie. Nie wiem, jak to jest, gdy boli nerka, nawet nie wiem dokładnie, gdzie ona mi tam dokładnie gdzieś siedzi...
Kurde, mam taka stertę do prasowania, a siły i weny brak [emoji31]
Super, że lepiej u Ciebie. Nie wiem, jak to jest, gdy boli nerka, nawet nie wiem dokładnie, gdzie ona mi tam dokładnie gdzieś siedzi...
Kurde, mam taka stertę do prasowania, a siły i weny brak [emoji31]
Zuza87
Dzień dobry poświątecznie:*
Paula,super że wszystko z córeczką dobrze! I piękne zdjęcie:*
Colorado 3mm a już jest centrum Twojego świata :*
Szafirek cudny brzusio,taka kuleczka :* bardzo sie cieszę że lepiej się czujesz :*
Agunia masz tę moc :* Gratulację dla Michasia i jego dzielnej mamy:* Fajnie że chłopaki zadowolone z prezentów Moi też. Kuba oprócz tego co sobie zażyczył dostał Monopoly i wyzywał po otwarciu że to najgorszy prezent na świecie Ale po pierwszej partyjce powiedział że uwielbia tą grę a na ile uda się go odciągnąć od komputera
Mimi super że usg w porządku:* A nie robili Wam w szpitalu?
Ka a jak tam Święta? Udało się z mężem poprzytulać?
A to moi świąteczni chłopcy
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Paula,super że wszystko z córeczką dobrze! I piękne zdjęcie:*
Colorado 3mm a już jest centrum Twojego świata :*
Szafirek cudny brzusio,taka kuleczka :* bardzo sie cieszę że lepiej się czujesz :*
Agunia masz tę moc :* Gratulację dla Michasia i jego dzielnej mamy:* Fajnie że chłopaki zadowolone z prezentów Moi też. Kuba oprócz tego co sobie zażyczył dostał Monopoly i wyzywał po otwarciu że to najgorszy prezent na świecie Ale po pierwszej partyjce powiedział że uwielbia tą grę a na ile uda się go odciągnąć od komputera
Mimi super że usg w porządku:* A nie robili Wam w szpitalu?
Ka a jak tam Święta? Udało się z mężem poprzytulać?
A to moi świąteczni chłopcy
Szafirek90
Dziękuję . Jem wszystko, ale małe porcje bo nie mieszczę zbyt dużo. No i moje cudne wymioty ;/ .. Ale słodycze wcinam i to sporo.Szafirekcudny brzusio a waga jeszcze cudniejsza jak Ty to robisz?
Był taki moment, że przez wymioty schudłam- niestety już to nadrobiłam. Więc niby waga cieszy, ale mam świadomość, że mogłabym mieć mniej.
Nerka mnie boli tak jakby pod żebrem.
Co masz zrobić dziś, zrób pojutrze- będziesz miała dwa dni wolnego
A tak poważnie, to ja prasuję dopiero jak konkretne coś potrzebuję.. Po wypraniu mocno strzepuję zanim powieszę pranie, później składam lub wieszam i niektórych rzeczy nie muszę prasować wcale. A pozostałe jak mi są potrzebne. Chociaż zazwyczaj łapie moment kiedy mąż prasuje koszulę i pytam milusińskim głosem czy nie wyprasowałby mi jednej rzeczy po czym daje mu 2-3 ..... Nie lubię prasować.
Szafirek90
Zuza super chłopaki
Komputer w tych czasach to zło konieczne niestety.. Bez niego się nie da, ale co za dużo to nie zdrowo. Ciężko później odciągnąć takie dzieciaczki od szklanego ekranu..
Dobrze, że synuś zainteresował się grą tylko teraz będziesz pewnie skazana na wieczne granie
Komputer w tych czasach to zło konieczne niestety.. Bez niego się nie da, ale co za dużo to nie zdrowo. Ciężko później odciągnąć takie dzieciaczki od szklanego ekranu..
Dobrze, że synuś zainteresował się grą tylko teraz będziesz pewnie skazana na wieczne granie
Zuza87
Szafirek dziękuję Jeśli chodzi o Monopoly to spoko bo lubię w to grać Ale jak widzę że niesie kasę do zabawy w sklep to mam ochote uciekać gdzie pieprz rośnie... Bo przynosi ją ciągle...Miał szlaban na komputer za złe zachowanie i się nudził a zabawa w sklep jest na nudę najlepsza [emoji24]
Ja postępuję z ubraniami tak jak Ty Prasuję tylko to co muszę i to dopiero przed założeniem. Dominika ubranka to czysta bawełna więc suszę w pralko-suszarce,składam jak są jeszcze gorące i "po robocie" [emoji12]
Ja postępuję z ubraniami tak jak Ty Prasuję tylko to co muszę i to dopiero przed założeniem. Dominika ubranka to czysta bawełna więc suszę w pralko-suszarce,składam jak są jeszcze gorące i "po robocie" [emoji12]
Szafirek90
Jako dziecko też uwielbiałam bawić się w sklep sama wycinałam pieniądze z papieru i sprzedawałam wszystko co znalazłam w domu
A przy monopolu to zawsze byłam "bankiem" i podkradałam pieniądze haha
A przy monopolu to zawsze byłam "bankiem" i podkradałam pieniądze haha
Paula1207
Hej Dziewczyny [emoji4] muszę się z Wami czymś podzielić [emoji16] wróciłam właśnie od swojego lekarza, obejrzał szyjkę i łożysko, ostatnie badania, które robiłam, krzywą cukrzycową - wszystko jest idealnie. Na wczorajszych prenatalnych też wszytko wyszło super i się strasznie cieszę [emoji4] kurczę, to jest taki pstryczek w nos dla tych wszystkich (czyli moich najbliższych głównie), którzy strasznie krytykowali kwestie mojej ciąży że względu na moją wagę (jest za duża)... Da się być grubym i w zdrowej ciąży jednocześnie. Oczywiście nie jestem dumna ze swojej wagi, ale bardzo się cieszę, że daję radę [emoji4]
Z tej radości poczyniłam dzisiaj pierwsze zakupy. Mamy już trochę ubranek, które dostaliśmy, ale te są pierwsze "nasze" [emoji4]
Z tej radości poczyniłam dzisiaj pierwsze zakupy. Mamy już trochę ubranek, które dostaliśmy, ale te są pierwsze "nasze" [emoji4]
reklama
Podziel się: