reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Zuza, dobrze napisałaś, takie facety są :D

Pocieszę Cię, ja dużo gotuję, ale barszczu też nie umiem :) przymierzałam się parę razy, ale wymiękłam :D

Dzięki Szafirku, jak będę w radości albo rozpaczy, dam Wam znać tutaj. Tylko nie stresujcie się, bo ja długo śpię [emoji14]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Colorado mocno trzymam kciuki!!! :) Tylko nie trzymaj nas jutro długo w niepewności ;)Ja przez kilka miesięcy kiedyś też testy robiłam ale nigdy nawet po czasie nie było śladu drugiej kreski. Oby jutro pojawiła się druga to byś miała wspaniały prezent świąteczny
Zuza podziel się :p Ja w tym roku wszystko sama robię bo wigilia u nas i ma być 12osób ....a do tego 20mamy na szczepienie z Michasiem i nie widzę tego... a i jeszcze na chrzciny muszę porobić....a barszcz też preferuję krakusa :D

Zuza, ale produkcja pierników [emoji7] Ja swoje pierniko dziś podzieliłam, pozawijałam i tylko zrobię polewę przed podaniem. Do tego będzie sernik i tyle z ciast. U mnie mama robi barszcz, uszka i pierogi a resztę ja :)

Colorado, wciąż jestem w szoku od Twoich wiadomości i też mi w głowie siedzisz. Kibicuję Ci bardzo mocno! I wstań jutro wcześniej, bo będziemy od świtu zaglądać [emoji16]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Trochę czasu zejdzie na dekorowaniu :/ Chyba że mężowy uszczupli zawartość pudełek;)
Nie wiem jak Wy ale ja nie mogę się doczekać info od Colorado ;)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Zuza pierniczki super:)
Też zaglądnęłam bo zaraz wychodzę i wrócę kolo poludnia, więc dopiero wtedy się dowiem co u Colorado.

Agunia może dobrze zniesie szczepienie, u mnie nie bylo tak źle.

Agunia to też masz robotę :/ Trzymam mocno kciuki aby Michaś dobrze zniósł szczepienie! :*
Kattaya dziękuję :* Szkoda że mój Kuba już jest zbyt dorosły na robienie pierniczków :( Od babci dostał pisaki cukrowe i kolorowe posypki to mam nadzieję, że z dekorowaniem mnie samej nie zostawi.
Jakie ciasta pieczecie dziewczyny?
Ja też miałam kilka podejść do barszczu no ale ile razy można się wkurzać że nie wychodzi...

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Też myślałam, że już będzie jakieś info od Colorado, ale ona pewnie jeszcze słodko śpi :)

Zuza, Kuba na pewno będzie chciał wypróbować nowe gadżety i pomoże :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Colorado wstawaj już [emoji16][emoji16]

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

reklama
Agunia u nas też prawdopodobnie szczepienie przed świętami. Chyba że pediatra odlozy. Mały trochę kicha i tak jakby nos miał zatkany ale gdzieś głęboko....

Zuza nieźle naprodukowaliscie.
U nas już są wylukrowane i ozdobione [emoji1]
Wczoraj musiałam jechać specjalnie po ozdoby hehe też kupiłam pisaki brokatowe. Aleee była radocha hehe

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Do góry