reklama
Paula1207
Fanka BB :)
Ja jak robiłam to nie mógłam uwierzyć, bo sprawdzałam tylko na wszelki wypadek bo szłam do dentysty na dłuższe leczenie [emoji6] jak wracałam to kupiłam jeszcze jeden innej firmy i też wyszedł, to dopiero wtedy uwierzyłam bardziej, a przez kolejny tydzień codziennie robiłam jeszcze testy bo to było dla mnie takie nie do uwierzenia [emoji16] i faktycznie jest tak, że rzadko kiedy testy się wybarwiają jak nie ma bhcg [emoji6] to trzymam kciuki z całej siły [emoji4]Paula, no mam taką malutką cichutką nadzieję, że to jednak pozytyw. Poczytałam trochę o tych testach. Kreski kontrolne wybarwiają się tylko i wyłącznie pod wpływem hcg. No i ta moja druga krecha jest równa, dość dobrze widoczna, nie tak zwany cień cienia. Wcześniej z tej samej firmy robiłam, no i nawet po czasie były białe jak wizir. Ewentualnie z innych firm to pod kątem pod światło widać było jakby rowek na kreskę, która miałaby się ewentualnie pojawić.
Jutro będę znowu testować, poczekam te 5 min [emoji14] tylko że mam już inny test.
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Colorado1989
Jeszcze raz dziękuję Wam za wsparcie [emoji5] co ja bym bez Was zrobiła :*
Paula, właśnie dlatego u mnie nadzieja zakiełkowała. Zresztą, co ma być to będzie. Wierzę, że wszystko przychodzi do nas wtedy, kiedy ma przyjść, we właściwym czasie.
Zdrzemnęłam się trochę, humor lepszy
Paula, właśnie dlatego u mnie nadzieja zakiełkowała. Zresztą, co ma być to będzie. Wierzę, że wszystko przychodzi do nas wtedy, kiedy ma przyjść, we właściwym czasie.
Zdrzemnęłam się trochę, humor lepszy
Zuza87
Mimi jak tam? Ja wreszcie mam koniec...Uff,prawie cały dzień mi zszedł. Kuba już duży,wykroił kilka pierników i się ulotnił... Także,zostawił mnie samą z robotą Teraz wstawiłam kapustę na bigos i grzyby w osobnym garnku. Ach te Święta
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Colorado1989
Zuza, mniam mniam! Apetyczne te pierniczki ja też chyba zrobię, ale z modyfikacjami, żebym mogła je bezkarnie zjeść a mąż niby nie lubi słodkiego, ale cokolwiek nie zrobię, to jest pierwszy chętny
Ja w tym roku mam luuuz z przygotowaniami kulinarnymi, mamie pomogę tylko pierogi lepić, jak co roku, taka nasza tradycja babska zresztą moja mama i teściowa są gospodyniami idealnymi, nie chcą żadnej pomocy. Ostatnimi razy umawiałam się, że upiekę ciasta, żeby je odciążyć, ale okazało się, że one i tak zrobiły... Stwierdziłam więc, że nie będę się denerwować i wciskać na siłę [emoji14]
Ja w tym roku mam luuuz z przygotowaniami kulinarnymi, mamie pomogę tylko pierogi lepić, jak co roku, taka nasza tradycja babska zresztą moja mama i teściowa są gospodyniami idealnymi, nie chcą żadnej pomocy. Ostatnimi razy umawiałam się, że upiekę ciasta, żeby je odciążyć, ale okazało się, że one i tak zrobiły... Stwierdziłam więc, że nie będę się denerwować i wciskać na siłę [emoji14]
reklama
Zuza87
Colorado dziękuję Ja muszę robić masę pierniczków bo mój mąż podjada i podjada i na Święte niewiele zostaje Mężowie tacy są niby nie a jednak TAAAAK ;P
To fajnie Ci. Odpoczywaj w takim razie Ja robię wszystko bo sami spędzamy Wigilię u nas No,poza barszczem,nie umiem a Krakus nie jest taki zły [emoji14]
To fajnie Ci. Odpoczywaj w takim razie Ja robię wszystko bo sami spędzamy Wigilię u nas No,poza barszczem,nie umiem a Krakus nie jest taki zły [emoji14]
Podziel się: