reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Paula, no mam taką malutką cichutką nadzieję, że to jednak pozytyw. Poczytałam trochę o tych testach. Kreski kontrolne wybarwiają się tylko i wyłącznie pod wpływem hcg. No i ta moja druga krecha jest równa, dość dobrze widoczna, nie tak zwany cień cienia. Wcześniej z tej samej firmy robiłam, no i nawet po czasie były białe jak wizir. Ewentualnie z innych firm to pod kątem pod światło widać było jakby rowek na kreskę, która miałaby się ewentualnie pojawić.
Jutro będę znowu testować, poczekam te 5 min [emoji14] tylko że mam już inny test.

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jak robiłam to nie mógłam uwierzyć, bo sprawdzałam tylko na wszelki wypadek bo szłam do dentysty na dłuższe leczenie [emoji6] jak wracałam to kupiłam jeszcze jeden innej firmy i też wyszedł, to dopiero wtedy uwierzyłam bardziej, a przez kolejny tydzień codziennie robiłam jeszcze testy bo to było dla mnie takie nie do uwierzenia [emoji16] i faktycznie jest tak, że rzadko kiedy testy się wybarwiają jak nie ma bhcg [emoji6] to trzymam kciuki z całej siły [emoji4]

oar8csqvqnnx25lv.png

Jeszcze raz dziękuję Wam za wsparcie [emoji5] co ja bym bez Was zrobiła :*

Paula, właśnie dlatego u mnie nadzieja zakiełkowała. Zresztą, co ma być to będzie. Wierzę, że wszystko przychodzi do nas wtedy, kiedy ma przyjść, we właściwym czasie.

Zdrzemnęłam się trochę, humor lepszy :)

Mimi jak tam? Ja wreszcie mam koniec...Uff,prawie cały dzień mi zszedł. Kuba już duży,wykroił kilka pierników i się ulotnił... Także,zostawił mnie samą z robotą ;) Teraz wstawiłam kapustę na bigos i grzyby w osobnym garnku. Ach te Święta :)
1513020111-ce369a06435ffbe5-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Zuza, mniam mniam! Apetyczne te pierniczki :) ja też chyba zrobię, ale z modyfikacjami, żebym mogła je bezkarnie zjeść :D a mąż niby nie lubi słodkiego, ale cokolwiek nie zrobię, to jest pierwszy chętny :)

Ja w tym roku mam luuuz z przygotowaniami kulinarnymi, mamie pomogę tylko pierogi lepić, jak co roku, taka nasza tradycja babska :) zresztą moja mama i teściowa są gospodyniami idealnymi, nie chcą żadnej pomocy. Ostatnimi razy umawiałam się, że upiekę ciasta, żeby je odciążyć, ale okazało się, że one i tak zrobiły... Stwierdziłam więc, że nie będę się denerwować i wciskać na siłę [emoji14]

reklama
Colorado dziękuję:) Ja muszę robić masę pierniczków bo mój mąż podjada i podjada i na Święte niewiele zostaje ;) Mężowie tacy są niby nie a jednak TAAAAK ;P
To fajnie Ci. Odpoczywaj w takim razie :) Ja robię wszystko bo sami spędzamy Wigilię u nas:) No,poza barszczem,nie umiem a Krakus nie jest taki zły [emoji14]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry