reklama
Colorado1989
Fanka BB :)
Kattaya, 28 dc, jutro okres powinnam dostać. Wiem, że testy są kilka minut do odczytania, ale jak zobaczyłam puste okienko, to poszłam do łóżka znowu. Nie wiem więc, czy kreska pojawiła się w trakcie tych przepisowych 5 min, czy później jestem mistrzem [emoji14]
Nie nastawiam się na nic, wiem że wynik do rozszyfrowania trudny.
Mimi, ja też jeszcze nie sprzątałam bardziej niż tak normalnie
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie nastawiam się na nic, wiem że wynik do rozszyfrowania trudny.
Mimi, ja też jeszcze nie sprzątałam bardziej niż tak normalnie
Zuza87
Colorado ja też trzymam kciuki za to aby jednak była druga kreska jutro :*
Szafirek Ty chyba mieszkasz gdzieś niedaleko mnie bo pogoda zawsze taka sama Ja jestem z Poznania.Wieczorem pięknie śnieg pruszył i nawet troche poleżał,a rano nic...
Mimi ja już zagniotłam ciasto na pierniczki Jak Dominiś pójdzie spać to bierzemy się z Kubą ostro za pieczenie I łączę się z Tobą i Colorado...Nie mam kiedy sprzątać a Święta już za dwa tygodnie
Kattaya piękny widok i piękna Lilka:*
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Szafirek Ty chyba mieszkasz gdzieś niedaleko mnie bo pogoda zawsze taka sama Ja jestem z Poznania.Wieczorem pięknie śnieg pruszył i nawet troche poleżał,a rano nic...
Mimi ja już zagniotłam ciasto na pierniczki Jak Dominiś pójdzie spać to bierzemy się z Kubą ostro za pieczenie I łączę się z Tobą i Colorado...Nie mam kiedy sprzątać a Święta już za dwa tygodnie
Kattaya piękny widok i piękna Lilka:*
Colorado1989
Dzięki za wsparcie dziewczyny :* po pierniczku bym Wam wszystkim wysłała :*
Mam tak paskudny humor dziś, że nie umiem się nawet na to pozytywnie nastawić. Chwilę z koleżanką się widziałam na kawie to nawet znośnie mi było, ale jak wróciłam, to nerwy znowu na maksa męczy dziś mnie nawet to, że mieszkamy w bloku
Mam tak paskudny humor dziś, że nie umiem się nawet na to pozytywnie nastawić. Chwilę z koleżanką się widziałam na kawie to nawet znośnie mi było, ale jak wróciłam, to nerwy znowu na maksa męczy dziś mnie nawet to, że mieszkamy w bloku
Zuza87
Colorado :* Każdy miewa gorsze dni. Ja też dziś nieciekawie...Położyłam się po 2.,a o 3:17 obudził się Dominik gotowy do zabawy...Zasnał po 6,i pospaliśmy do 8 także chodzę dziś po ścianach...Od ponad tygodnia męczy mnie bezsenność.W dzień jestem nieprzytomna,zasypiam na stojąco, a jak przyjdzie czas na spanie to kręcę się i kręcę i za nic nie mogę zasnąć... Jestem jak zombi i wszystko mnie wnerwia...
Paula1207
Colorado, życzę Ci , żeby się udało [emoji6] ja jak robiłam to też na początku kreska nie wyszła, tylko ja potem spojrzałam po 2 minutach i wtedy się pojawiła, chociaż była bardzo bardzo słaba, a dziś skończone 18 tygodni - więc jest nadzieja [emoji4] trzymam kciuki, żeby się udało, jak ma się udać [emoji6]
Colorado1989
Paula, no mam taką malutką cichutką nadzieję, że to jednak pozytyw. Poczytałam trochę o tych testach. Kreski kontrolne wybarwiają się tylko i wyłącznie pod wpływem hcg. No i ta moja druga krecha jest równa, dość dobrze widoczna, nie tak zwany cień cienia. Wcześniej z tej samej firmy robiłam, no i nawet po czasie były białe jak wizir. Ewentualnie z innych firm to pod kątem pod światło widać było jakby rowek na kreskę, która miałaby się ewentualnie pojawić.
Jutro będę znowu testować, poczekam te 5 min [emoji14] tylko że mam już inny test.
Jutro będę znowu testować, poczekam te 5 min [emoji14] tylko że mam już inny test.
reklama
Podziel się: