reklama
Szafirek90
Fanka BB :)
A dziękuję, różnie się czuję chyba jest lepiej, ale wymioty co 2 dzien średnio rano są.. Więc to już się chyba nie zmieni.
Od kilku dni boli mnie coś w dole pleców po prawej stronie, zwłaszcza jak się ruszam, schylam.. Nie wiem czy to mały na coś dusi, czy kręgosłup już nie daje rady czy jeszcze coś innego.
Poza tym marzę już, żeby był marzec
Ka mam zdjęcie z internetu póki co Taki będzie- identyczny. Dostaniemy go w styczniu.
Od kilku dni boli mnie coś w dole pleców po prawej stronie, zwłaszcza jak się ruszam, schylam.. Nie wiem czy to mały na coś dusi, czy kręgosłup już nie daje rady czy jeszcze coś innego.
Poza tym marzę już, żeby był marzec
Ka mam zdjęcie z internetu póki co Taki będzie- identyczny. Dostaniemy go w styczniu.
Załączniki
agunia50002
Zuza na włosy herbatka pokrzywa a druga skrzyp i zobaczysz poprawę tylko trzeba pić systematycznie ja od dwóch tygodni używam jeszcze Radical szampon i odżywkę do wycierania i faktycznie jest różnica.
Szafirek fajny wózek.A wymioty pewnie już zostaną też tak miałam (dało się przyzwyczaić Teraz chcesz marzec a po paru miesiącach zatęsknisz za brzuszkiem
Szafirek fajny wózek.A wymioty pewnie już zostaną też tak miałam (dało się przyzwyczaić Teraz chcesz marzec a po paru miesiącach zatęsknisz za brzuszkiem
Colorado1989
Szafirek, fajny mercedes oby dobrze się spisywał i fajny kolor
Ka, w sklepie z wózkami w necie albo nie u mnie w okolicy gdzieś takie sklepy się pojawiają
Ja póki co, na moim hiper teoretycznym etapie, wychodzę z założenia, że kupimy używany. Jest cała masa takich w dobrym stanie, a koszt mniejszy. Zresztą, gondola krótko służy pewnie, wolałabym zainwestować w lepszą spacerówkę (?) Dobra, zamiast hipotetyzować idę spać
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Ka, w sklepie z wózkami w necie albo nie u mnie w okolicy gdzieś takie sklepy się pojawiają
Ja póki co, na moim hiper teoretycznym etapie, wychodzę z założenia, że kupimy używany. Jest cała masa takich w dobrym stanie, a koszt mniejszy. Zresztą, gondola krótko służy pewnie, wolałabym zainwestować w lepszą spacerówkę (?) Dobra, zamiast hipotetyzować idę spać
Szafirek90
Agunia pewnie zatęsknię nie raz, ale na tą chwilę jestem okropnie zmęczona tym stanem.. Mam wszystkie książkowe dolegliwości plus kilka dodatkowych. Ciekawe czy gdybym była szczupła lepiej bym to znosiła..
Dziękuję, miło że Wam się podoba pierwsza bryka Antosia. Lepsza niż moja aktualna hehe..
Wózki kupuje się w sklepach z artykułami dziecięcymi, w internecie , w Smyku są. Sama nie wiedziałam gdzie ich szukać, bo raczej takie sklepy nie reklamują się.
Colorado! Gdzieś Ty się podziewała?! Martwiłyśmy się...
Ja kupiłam nowy 2w1 i dałam jedynie 1350zł więc to chyba nie tak dużo. Oczywiście były takie za 1700, 2200 i droższe.. No ale ustaliliśmy budżet i spokojnie się w nim zmieściliśmy.
Dziękuję, miło że Wam się podoba pierwsza bryka Antosia. Lepsza niż moja aktualna hehe..
Wózki kupuje się w sklepach z artykułami dziecięcymi, w internecie , w Smyku są. Sama nie wiedziałam gdzie ich szukać, bo raczej takie sklepy nie reklamują się.
Colorado! Gdzieś Ty się podziewała?! Martwiłyśmy się...
Ja kupiłam nowy 2w1 i dałam jedynie 1350zł więc to chyba nie tak dużo. Oczywiście były takie za 1700, 2200 i droższe.. No ale ustaliliśmy budżet i spokojnie się w nim zmieściliśmy.
Colorado1989
Szafirku, ja tu podczytuję, ale mniej się udzielam
Nie wiem, może ją skąpiec jestem myśląc o tych wózkach
Oby Ci te "przyjemności" dały spokój. Wątpię, żeby wszystkie miały coś wspólnego z wagą. Są szczupłe kobitki, co kiepsko znoszą ciążę. Prędzej to kwestia hormonalna.
Nie wiem, może ją skąpiec jestem myśląc o tych wózkach
Oby Ci te "przyjemności" dały spokój. Wątpię, żeby wszystkie miały coś wspólnego z wagą. Są szczupłe kobitki, co kiepsko znoszą ciążę. Prędzej to kwestia hormonalna.
reklama
Nasz dylemat czy jak zwykle postawić w salonie żywą, dużą choinkę czy ze względu na Młodego i na ewentualny bałagan z igłami kupić sztuczną rozwiązał wiatr tak okropnie wieje że wyrwało nam w ogrodzie pięknego srebrnego świerka. Szkoda bo ma chyba 6-7 metrów. Mogło wyrwać zwykłego, zielonego . Zetniemy 2,5 metra a gałązki będą dla rodziny i znajomych. Mniejszą, sztuczną choinkę mamy na górze ale obie ubierać będziemy może w przyszły weekend.
Podziel się: