reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Super Lilka :) autko pierwsza klasa [emoji38]

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Kattaya ale Lila już duża a autko super :)
Mimi łączę się z Tobą w bólu też dziś dostałam. A pierwszy miałam jak Michaś miał równe 4tygodnie i też taki obfity ale to normalne jeszcze ze 2takie będą.

Hej:)
Muszę obczaić ten Invictus:) Mój używa Mexx różne rodzaje także obkupiłam go na promocji w Rossmannie:)
Mrulandka witaj:) Podpytaj w zielarskim o propolis.Mój syn ma 9lat ale nie wiem jak to z młodszymi dziećmi jest. Ja jak tylko pojawi sięu niego katar to podaję więcej wit C i propolis właśnie,szybko przechodzi i wzmacnia organizm. Wit C jest o tyle super że nie da się jej przedawkować. Nadmiar jest wydalany(biegunka).U Dominika stosuję Juvit C.
Kattaya ale śliczna i jaka już duża Lilka:* A jaką brykę super:)
Mimi współczuję:( A jak z włosami?Mi nada lęcą strasznie:(

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Mi zaczęły wypadac zaraz po porodzie. Już widzę że wszystko co urosło w ciąży to już wypadło :( zobaczę co mi powie endokrynolog teraz. Może da tabletki.... A jak nie to w styczniu idę na kontrolę do mojej gin to może ona coś zaradzi. Choć na hormonach chyba się nie zna... no niewiem....

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Agunia zobaczę za tym żuravitem:) dzięki.

W Rossmannie znowu 2+2 ale na pilelęgnacyjne kosmetyki dla dzieci..
Ech z jednej strony super, że promocje wszędzie z drugiej mój budżet znowu został nadszarpnięty
tongue.png

Kupiłam w Rossmannie płyn do kąpieli Hipp, chusteczki nawilżane Hipp, krem na każdą pogodę Nivea i Bepanthen Baby Extra..
No i najważniejsze... Zamówiliśmy dziś wózek
biggrin.png

W sklepie spędziłam grubo ponad 2 godziny.. Jeździłam tymi wózkami jak nienormalna, wciąż zmieniając zdanie.. Ostatecznie uznaliśmy, że bierzemy albo Bebetto Holland albo Bebetto Vulcano S-Line. No i wzięliśmy ten drugi
biggrin.png
Jest zgrabny, ma grafitową ramę, a taką bardzo chciałam, lekki, zwrotny i przede wszystkim nie jest drogi
smile.png
oczywiście po przyjeździe do domu panikowałam czy aby na pewno dobrze zrobiłam.. Obym była z niego zadowolona
smile.png

reklama
Do góry