reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Agunia super Michaś:) My chcemy kupić coś podobnego tylko bez kółek,taki stojak(stolik?!). Dla Kuby mam już kasę sklepową(tylko w sklep się bawi,wszystkie inne zabawki poszły w odstawkę bo stwierdził że jest za duży,nawet klocki lego czy gra Minecraft), pościel z bohaterami kreskówki Niesamowity Świat Gumballa.i chcę jeszcze dokupić piżamę świąteczną i kubek (zbiera kubki od niedawna z wakacji,wycieczek,świąt). Nie wiem co mężowi :o garderoba ostatnio została uzupełniona,kupiłam mu wodę toaletową i nie mam pomysłu. On chce klucze nasadowe torx :/ Chyba będę musiała się wybrać do castoramy i poprosić kogoś o pomoc. Kacper jak ładnie pomyślał o wszystkich:) Wierzy w Mikołaja? Kuba w liście ujął tylko Dominika i wpisał grzechotkę ;)
Mimi podobni są do mnie obaj:) Dobrze,że wzrost ma Kuba po tacie!Ma 9 lat i 150cm wzrostu,jest niewiele niższy ode mnie...
Mój też miał takie okresy z niespaniem,dzś też kiepsko...

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U nas starszak chce discmana z dużymi słuchawkami, fabrykę mydelek, flet :D i słodycze hehe
Ogólnie to wszystko by chciał co widzi na reklamach ;)

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Ale rosną wam te bąbelki :) widać różnicę na każdym zdjęciu :)

Ja dziś miałam krzywą cukrową i tym razem dałam radę. Wyniki chyba dobre według tego co czytałam w internecie. We wtorek wizyta u gin więc skonsultuję to.
Na czczo Glukoza 4,88 mmol/l
po 1h Glukoza 7,46 mmol/l
po 2h Glukoza 7,39 mmol/l

Niestety TSH mi skoczyło do 3,22 więc zwiększam dawkę leku..
No i oczywiście w moczu od koloru do wyboru..
Nabłonki płaskie- pojedyncze
Leukocyty 5 - 10
Pasma śluzu nieliczne
Bakterie nieliczne
Fosforany bezpostaciowe- liczne
pH 7...
Ja już nie wiem co robić, żeby ten mocz był ok..

Zuza Kacper tak namiętnie zbierał kubki że 3lata temu (teraz mam zapas na długi czas :p) W Mikołaja wierzy a to dlatego że jak chodziliśmy do dziadków na Wigilię to jak wracaliśmy do domu i „nikogo” w domu nie było a prezenty pod choinką były ;) Niech wierzy jak najdłużej przynajmniej jest magia w święta;)
My mamy taki zwykły stojak dla Miśka a stoliczek ma dostać od siostry męża na święta.
Mężowi zamówiłam perfumy paco rabanne invictus a do tego czekoladowy telegram ( Za słodycze to by dusze diabłu sprzedał :p)
Mimi oj te reklamy skąd ja to znam jeszcze ze 3lata temu też tak było co widział to chciał.
Szafirek ja piłam żuravit od około 25tygodnia do samego końca ,bo też ciągle coś z moczem miałam i po tym wyniki się poprawiły.Super że z glukozą dałaś radę :)

Dziewczyny! Słodkie chłopaki wam rosną :). My też zaczynamy inhalacje dzisiaj... od kiedy mała poszła do przedszkola to cały czas katar i kaszel... dwa tygodnie w domu, potem tydzień albo i nie w przedszkolu i znowu katar i kaszel... Już sama nie wiem jak wspomóc jej organizm do walki z tym wszystkim. Kupowałam różne syropki, witaminki itd i różnicy nie widzę :( Może wy mi pomożecie i doradzicie?

reklama
Do góry