reklama
agunia50002
Fanka BB :)
Kattaya ale Lila już duża a autko super
Mimi łączę się z Tobą w bólu też dziś dostałam. A pierwszy miałam jak Michaś miał równe 4tygodnie i też taki obfity ale to normalne jeszcze ze 2takie będą.
Mimi łączę się z Tobą w bólu też dziś dostałam. A pierwszy miałam jak Michaś miał równe 4tygodnie i też taki obfity ale to normalne jeszcze ze 2takie będą.
Zuza87
Hej
Muszę obczaić ten Invictus Mój używa Mexx różne rodzaje także obkupiłam go na promocji w Rossmannie
Mrulandka witaj Podpytaj w zielarskim o propolis.Mój syn ma 9lat ale nie wiem jak to z młodszymi dziećmi jest. Ja jak tylko pojawi sięu niego katar to podaję więcej wit C i propolis właśnie,szybko przechodzi i wzmacnia organizm. Wit C jest o tyle super że nie da się jej przedawkować. Nadmiar jest wydalany(biegunka).U Dominika stosuję Juvit C.
Kattaya ale śliczna i jaka już duża Lilka:* A jaką brykę super
Mimi współczuję A jak z włosami?Mi nada lęcą strasznie
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Muszę obczaić ten Invictus Mój używa Mexx różne rodzaje także obkupiłam go na promocji w Rossmannie
Mrulandka witaj Podpytaj w zielarskim o propolis.Mój syn ma 9lat ale nie wiem jak to z młodszymi dziećmi jest. Ja jak tylko pojawi sięu niego katar to podaję więcej wit C i propolis właśnie,szybko przechodzi i wzmacnia organizm. Wit C jest o tyle super że nie da się jej przedawkować. Nadmiar jest wydalany(biegunka).U Dominika stosuję Juvit C.
Kattaya ale śliczna i jaka już duża Lilka:* A jaką brykę super
Mimi współczuję A jak z włosami?Mi nada lęcą strasznie
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Mimi2330
Mi zaczęły wypadac zaraz po porodzie. Już widzę że wszystko co urosło w ciąży to już wypadło zobaczę co mi powie endokrynolog teraz. Może da tabletki.... A jak nie to w styczniu idę na kontrolę do mojej gin to może ona coś zaradzi. Choć na hormonach chyba się nie zna... no niewiem....
Szafirek90
Agunia zobaczę za tym żuravitem dzięki.
W Rossmannie znowu 2+2 ale na pilelęgnacyjne kosmetyki dla dzieci..
Ech z jednej strony super, że promocje wszędzie z drugiej mój budżet znowu został nadszarpnięty
Kupiłam w Rossmannie płyn do kąpieli Hipp, chusteczki nawilżane Hipp, krem na każdą pogodę Nivea i Bepanthen Baby Extra..
No i najważniejsze... Zamówiliśmy dziś wózek
W sklepie spędziłam grubo ponad 2 godziny.. Jeździłam tymi wózkami jak nienormalna, wciąż zmieniając zdanie.. Ostatecznie uznaliśmy, że bierzemy albo Bebetto Holland albo Bebetto Vulcano S-Line. No i wzięliśmy ten drugi
Jest zgrabny, ma grafitową ramę, a taką bardzo chciałam, lekki, zwrotny i przede wszystkim nie jest drogi
oczywiście po przyjeździe do domu panikowałam czy aby na pewno dobrze zrobiłam.. Obym była z niego zadowolona
W Rossmannie znowu 2+2 ale na pilelęgnacyjne kosmetyki dla dzieci..
Ech z jednej strony super, że promocje wszędzie z drugiej mój budżet znowu został nadszarpnięty
Kupiłam w Rossmannie płyn do kąpieli Hipp, chusteczki nawilżane Hipp, krem na każdą pogodę Nivea i Bepanthen Baby Extra..
No i najważniejsze... Zamówiliśmy dziś wózek
W sklepie spędziłam grubo ponad 2 godziny.. Jeździłam tymi wózkami jak nienormalna, wciąż zmieniając zdanie.. Ostatecznie uznaliśmy, że bierzemy albo Bebetto Holland albo Bebetto Vulcano S-Line. No i wzięliśmy ten drugi
reklama
Szafirek90
Zuza ale ja nie dodałam zdjęć
Podziel się: