reklama
Są w miękkim opakowaniu takim podwójnym. Jak na pampers 4 to są w super cenie bo 0,55 zł za sztukę.W tych paczkach kartonowych sa?
mrulandka
Początkująca w BB
Cześć dziewczyny. Witam was po przerwie Ja mam męża w domu więc korzystamy z tego Kto wie może akurat się uda a jak nie to przynajmniej może trochę schudnę . Córcia wczoraj była przeszczęśliwa, że dostała od Mikołaja prezenty no i w przedszkolu też był Mikołaj więc radości było co nie miara
Mimi2330
Fanka BB :)
Oj tak... dzieci kochają prezenty....
Mój teraz co widzi jakąś reklamę to wszystko by chciał....
Dziewczyny podajecie espumisan?
Mój maly ma kiepskie wieczory. Ssie butlę i płacze. Nie może spać. Wczoraj nie spał od 18 do 24. Co przysnal to za 5min się budził A ja już myslalam ze oszaleje....
W dzień jest bardzo spokojny, ładnie je, śpi. Nie płacze....
Mój teraz co widzi jakąś reklamę to wszystko by chciał....
Dziewczyny podajecie espumisan?
Mój maly ma kiepskie wieczory. Ssie butlę i płacze. Nie może spać. Wczoraj nie spał od 18 do 24. Co przysnal to za 5min się budził A ja już myslalam ze oszaleje....
W dzień jest bardzo spokojny, ładnie je, śpi. Nie płacze....
agunia50002
Cześć dziewczyny
U nas kiepsko nie zaszczepili Michasia katar spływa do gardła dostał syrop krople i inhalacje do tego bebilon pepti bo podejrzewają alergię na białko krowie. Na usg bioderek i szczepienie mamy przyjść 20 no chyba że mu nie przejdzie.
Waży już 9kg wchodzi w 86 i niektóre body 86sa już małe na długość .Coraz dłużej sam siedzi pełza już w przód i na brzuszku kręci się w kółko.
Mimi ja nie podawałam ale u nas też tak było w nocy pomogła zmiana mleka.
U nas kiepsko nie zaszczepili Michasia katar spływa do gardła dostał syrop krople i inhalacje do tego bebilon pepti bo podejrzewają alergię na białko krowie. Na usg bioderek i szczepienie mamy przyjść 20 no chyba że mu nie przejdzie.
Waży już 9kg wchodzi w 86 i niektóre body 86sa już małe na długość .Coraz dłużej sam siedzi pełza już w przód i na brzuszku kręci się w kółko.
Mimi ja nie podawałam ale u nas też tak było w nocy pomogła zmiana mleka.
Zuza87
Mimi Dominik dostawał przez dwa miesiące Espumisan 100 na kolki i Dicoflor.
Agunia duży i zarazdny chłopczyk z Michasia:* Mój też się kręci wokól własnej osi,nauczył sięteż przekręcać z pleców na brzuch tylko czasami nie może rączki spod siebie wyciągnąć?
Dziewczyny kiedy i jak zaczęłyście podawać brokułý i buraki?My mamy za sobą marchewkę samą i z ziemniakiem,dynię i jabłko z bananem.Aha i soczek jabłkowy rozcieńczony wodą
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Agunia duży i zarazdny chłopczyk z Michasia:* Mój też się kręci wokól własnej osi,nauczył sięteż przekręcać z pleców na brzuch tylko czasami nie może rączki spod siebie wyciągnąć?
Dziewczyny kiedy i jak zaczęłyście podawać brokułý i buraki?My mamy za sobą marchewkę samą i z ziemniakiem,dynię i jabłko z bananem.Aha i soczek jabłkowy rozcieńczony wodą
agunia50002
Zuza super chłopaki U nas brokuł nie przeszedł jedynie śladów ilość w zupce .Reszty jeszcze nie dawałam.
My się zaprzyjazniamy z inhalatorem.
A na mikołaja kupiliśmy chodził jeździk teraz bawi się tym jak leży.
A starszy dostał grę na Xboxa .A na święta Kacprowi głośnik i słuchawki bezprzewodowe ( tak w liście pisało Jeszcze pisało że młodszy brat ma dostać suchy basen z piłkami i grzechotki a tata ma dostać dwa podkoszulki a mama zestaw kosmetyków a i kot nową miskę Święty Mikołaj kupił już wszystkie prezenty Kurier z dpd od ponad tygodnia jest u mnie codziennie Śmieje się że karta stałego klienta mi się należy Pochowałam je tak że są na widoku ale oni nie widzą
My się zaprzyjazniamy z inhalatorem.
A na mikołaja kupiliśmy chodził jeździk teraz bawi się tym jak leży.
A starszy dostał grę na Xboxa .A na święta Kacprowi głośnik i słuchawki bezprzewodowe ( tak w liście pisało Jeszcze pisało że młodszy brat ma dostać suchy basen z piłkami i grzechotki a tata ma dostać dwa podkoszulki a mama zestaw kosmetyków a i kot nową miskę Święty Mikołaj kupił już wszystkie prezenty Kurier z dpd od ponad tygodnia jest u mnie codziennie Śmieje się że karta stałego klienta mi się należy Pochowałam je tak że są na widoku ale oni nie widzą
Załączniki
Mimi2330
Na tym drugim zdjeciu wyglada jak dziewczynka [emoji1] super chlopaki i chyba do mamy podobni?[emoji5]Mimi Dominik dostawał przez dwa miesiące Espumisan 100 na kolki i Dicoflor.
Ja już niewiem co mój ma z tym snem wieczornym... teraz też. Zasnął. Pospal z 15min i już nie śpi. Ululalam go. Zobaczymy na jak długo.
reklama
Witajcie! Byłam wczoraj u mojego ginekologa. Znalazł pęcherzyk, ale bardzo malutki. Jak to określił lekarz "początek początku". Znalazł jeszcze 2 małe mięśniaki. No cóż. Pogodziłam się i nawet się cieszę. Z lekarzem uzgodniłam cesarkę. Nie będzie problemu. Ja małej dawałam espumisan, ale jakiś wymiernych efektów nie widziałam. Załatwiłam sobie sab simplex i to działało. Pozdrawiam.
Podziel się: