reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

W tych paczkach kartonowych sa?

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

reklama
Cześć dziewczyny. Witam was po przerwie :) Ja mam męża w domu więc korzystamy z tego ;) Kto wie może akurat się uda a jak nie to przynajmniej może trochę schudnę ;). Córcia wczoraj była przeszczęśliwa, że dostała od Mikołaja prezenty no i w przedszkolu też był Mikołaj więc radości było co nie miara :)

Oj tak... dzieci kochają prezenty....
Mój teraz co widzi jakąś reklamę to wszystko by chciał.... ;)

Dziewczyny podajecie espumisan?
Mój maly ma kiepskie wieczory. Ssie butlę i płacze. Nie może spać. Wczoraj nie spał od 18 do 24. Co przysnal to za 5min się budził A ja już myslalam ze oszaleje....
W dzień jest bardzo spokojny, ładnie je, śpi. Nie płacze....

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Cześć dziewczyny :)
U nas kiepsko nie zaszczepili Michasia katar spływa do gardła dostał syrop krople i inhalacje do tego bebilon pepti bo podejrzewają alergię na białko krowie. Na usg bioderek i szczepienie mamy przyjść 20 no chyba że mu nie przejdzie.
Waży już 9kg wchodzi w 86 i niektóre body 86sa już małe na długość .Coraz dłużej sam siedzi pełza już w przód i na brzuszku kręci się w kółko.
Mimi ja nie podawałam ale u nas też tak było w nocy pomogła zmiana mleka.

To prawda:) Starszy dostał wodę toaletową Star Wars,nie będzie już tacie podbierał;) A malutki zabawkę. Co planujecie kupić pod choinkę?

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Mimi Dominik dostawał przez dwa miesiące Espumisan 100 na kolki i Dicoflor.
Agunia duży i zarazdny chłopczyk z Michasia:* Mój też się kręci wokól własnej osi,nauczył sięteż przekręcać z pleców na brzuch tylko czasami nie może rączki spod siebie wyciągnąć?
Dziewczyny kiedy i jak zaczęłyście podawać brokułý i buraki?My mamy za sobą marchewkę samą i z ziemniakiem,dynię i jabłko z bananem.Aha i soczek jabłkowy rozcieńczony wodą
1512746530-b5998d4aa3c5b9c5-aaaaaa.jpeg
1512746610-a5a02e4c0d25a3ba-aaaaaa.jpeg
:)

Zuza super chłopaki :) U nas brokuł nie przeszedł jedynie śladów ilość w zupce .Reszty jeszcze nie dawałam.
My się zaprzyjazniamy z inhalatorem. ;)
IMAG3399.jpg
IMAG3398.jpg

A na mikołaja kupiliśmy chodził jeździk teraz bawi się tym jak leży.
IMAG3367.jpg

A starszy dostał grę na Xboxa .A na święta Kacprowi głośnik i słuchawki bezprzewodowe ( tak w liście pisało ;)Jeszcze pisało że młodszy brat ma dostać suchy basen z piłkami i grzechotki a tata ma dostać dwa podkoszulki a mama zestaw kosmetyków a i kot nową miskę :p Święty Mikołaj kupił już wszystkie prezenty :D Kurier z dpd od ponad tygodnia jest u mnie codziennie :D Śmieje się że karta stałego klienta mi się należy :D Pochowałam je tak że są na widoku ale oni nie widzą :D

Załączniki

• IMAG3399.jpg
    IMAG3399.jpg
    82,7 KB · Wyświetleń: 393
  • IMAG3398.jpg
    IMAG3398.jpg
    85,5 KB · Wyświetleń: 395
  • IMAG3367.jpg
    IMAG3367.jpg
    58,3 KB · Wyświetleń: 444
Mimi Dominik dostawał przez dwa miesiące Espumisan 100 na kolki i Dicoflor.
Agunia duży i zarazdny chłopczyk z Michasia:* Mój też się kręci wokól własnej osi,nauczył sięteż przekręcać z pleców na brzuch tylko czasami nie może rączki spod siebie wyciągnąć?
Dziewczyny kiedy i jak zaczęłyście podawać brokułý i buraki?My mamy za sobą marchewkę samą i z ziemniakiem,dynię i jabłko z bananem.Aha i soczek jabłkowy rozcieńczony wodą
1512746530-b5998d4aa3c5b9c5-aaaaaa.jpeg
1512746610-a5a02e4c0d25a3ba-aaaaaa.jpeg
:)

Na tym drugim zdjeciu wyglada jak dziewczynka [emoji1] super chlopaki i chyba do mamy podobni?[emoji5]

Ja już niewiem co mój ma z tym snem wieczornym... teraz też. Zasnął. Pospal z 15min i już nie śpi. Ululalam go. Zobaczymy na jak długo.

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

reklama
Witajcie! Byłam wczoraj u mojego ginekologa. Znalazł pęcherzyk, ale bardzo malutki. Jak to określił lekarz "początek początku". Znalazł jeszcze 2 małe mięśniaki. No cóż. Pogodziłam się i nawet się cieszę. Z lekarzem uzgodniłam cesarkę. Nie będzie problemu. Ja małej dawałam espumisan, ale jakiś wymiernych efektów nie widziałam. Załatwiłam sobie sab simplex i to działało. Pozdrawiam.

Do góry