reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Mam już bromergon. Polknelam 1 dawkę. Uf
Dostalam też od mojej gin augmentin żeby jeszcze lepiej się goilo.
Zostajemy jeszcze w szpitalu.... jutro ma być decyzja czy idziemy do domu czy naswietlania....
Mąż dziś kupił butelkę Tommy tippie i jest trochę lepiej [emoji4]

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Szafirek to prawda,mało dziewczynek na naszej grupie,ale na lipcówkach 2017 jest ich całkiem sporo;) W ogóle są już lipcówki 2018 :o A ja w zeszłym roku o tej porze zaczęłam podejrzewać że w ciąży jestem;)
Kasia a ja dziąsełka Filipka?Mojemu też chyba będą szły ząbki...Od kilku dni popiskuje i ciągle piąstki albo moje palce w buzi,a dziś marudny,prawie nie spał w dzień więc mu posmarowałam Dentinoxem i śpi już ponad godzinę...Kuba na 4 miesiące miał już dwie dolne jedynki także zanosi się na to samo...Oby łagodnie przechodził ząbkowanie jak Kuba.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Mimi my też ich używamy:) Są super:) Dominik ładnie z nich pije,a z Lovi nie chciał.Avent teraz też są fajne.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Szafirek, czytałam kiedyś, że więcej chłopców rodzi się w okresach dobrobytu, a dziewczynek w czasach biedy/głodu/wojny [emoji4] no cóż, widać mamy bardzo dobre czasy [emoji16][emoji16] facety to takie wygodne są, że nawet na świat przychodzą wtedy, kiedy im łatwiej i wygodniej [emoji23]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

O widze, ze i Kasia zageszcza. Bebilon nutriton? U nas spora poprawa. :)

Tak jest :). U nas też lepiej, raz na kilka dni uleje ale małe ilości.

Kasia fafulaste czyli pyzate :D?

W sumie i takie i takie. Ja to kocham wszystkie dzieci a takie malutkie to bym cały czas calowala i przytulala:)

Zuza nasze ząbki każą na siebie czekać. Już je widać ale jeszcze sie nie przebily. Oby u Was było lepiej i bezboleśnie z ząbkami

Dziewczyny moze cos podpowiecie. Zaczyna sie okres przedswiateczny to i trzeba sie zaczac ogladac za prezentami. Co dla siedmioletniej dziewczynki? Moze macie w rodzinie lub ewentualnie orientujecie sie co jest "na czasie". Help me. :)

Dziewczyny moze cos podpowiecie. Zaczyna sie okres przedswiateczny to i trzeba sie zaczac ogladac za prezentami. Co dla siedmioletniej dziewczynki? Moze macie w rodzinie lub ewentualnie orientujecie sie co jest "na czasie". Help me. :)
U mnie zawsze zdają egzamin gry planszowe, książki, lego friends i ewentualnie ubrania :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Poogladaj reklamy w tv ;) mój syn chce Maxa lakomczucha hehe
Na gwiazdkę chce fabrykę mydelek. Fajna rzecz. Już kiedyś miał tylko mały zestaw. Widziałam też np fabrykę perfum więc dla dziewczynki super

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Do góry