reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Super, że wszystko dobrze [emoji4] zdjęcie piękne, gratulacje [emoji4]

My dzisiaj zostaliśmy zaproszeni na wesele na kwiecień. Będę miesiąc przed terminem i zastanawiam się, czy jest sens iść... Już nie mówiąc o ewentualnej sukience, w której pewnie będę wyglądać jak baleron...

oar8csqvy0659lf7.png

Okropne opóźnienie dziś było, a jeszcze mały nie współpracował i musiałam wyjść, zjeść coś słodkiego, pochodzić i wrócić. No ale jestem już po :)
Synuś na 100% :) 464 gramy szczęścia :) wszystko dobrze, maluszek zdrowy, żadnych wad nie wykryła gin. Mały fikał i obracał się, ale buźki nie chciał pokazać za nic w świecie [emoji14] po kilku pierniczkach w czekoladzie, spacerku i groźbie, że nie dostanie słodyczy pokazał się [emoji14]
Jestem szczęśliwa, że wszystko dobrze i spokojniejsza :)

9909491_DSC_0003.JPG
Super wieści :)
Będzie śliczny chłopak

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Super, że wszystko dobrze [emoji4] zdjęcie piękne, gratulacje [emoji4]

My dzisiaj zostaliśmy zaproszeni na wesele na kwiecień. Będę miesiąc przed terminem i zastanawiam się, czy jest sens iść... Już nie mówiąc o ewentualnej sukience, w której pewnie będę wyglądać jak baleron...

oar8csqvy0659lf7.png
Ja miałam wesele siostry 23 września to cały czas za stołem. Gdyby to było inne wesele nie szła bym

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Jak tam Mimi?Synuś śpi? Ja właśnie kończę karmić Dominika i zaraz idę budzić Kubę do szkoły:)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Agunia czym pielegnowalas ranę po cc?
Mam wrażenie że coś zaczyna się nie dobrego dziać z moja. Jakaś taka czerwona jest. Jednak ten fald mi przeszkadza :/

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Jak tam Mimi?Synuś śpi? Ja właśnie kończę karmić Dominika i zaraz idę budzić Kubę do szkoły:)

Śpi ale pewnie niedługo będzie głodny. Przyzwyczaił się do cyca przez ten czas i nie chce butli.... jak zje to wszystko uleje i jest ciągle głodny ; ( niewiem co robić..... Ale nie chce kp. Piersi bolą i stwardnialy :/

Nad ranem Pani od dzieci zlitowala się i nakarmila go strzykawka po palcu i nic nie ulał. Śpi ładnie już 4 godziny....

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Wow,no to oby takie Panie Ci się trafiały:* No właśnie...Dlatego te nawiedzone od laktacji mnie wnerwiają:/ Bo wiadomo że maluszek wybierze ciepło i bliskość ukochanej mamy niz butle...

reklama
Mimi przecież w szpitalu sprawdzają ranę. Jeśli by się coś działo zareagowali by.Ja używałam octenisept i osuszalam ręcznikiem papierowym.A jak Michaś spał to podnosiłam ten fałd skóry i tak leżałam, żeby jak najwięcej się wietrzyło.

Do góry