reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Nie wiem do jakiego to wieku ale mi się podobają pluszowe lalki Me too:)
Mój Kuba chce kasę do zabawy w sklep i plastikowe produkty;) Ostatnio często się tak bawimy tylko z kalkulatorem więc napisał do Mikołaja list z prośbą;) Najpierw napisał że chce smartfona Samsung Galaxy S8 plus ale na szczęście po kilku dniach rozmów że to za drogi prezent a Mikołaj musi obdarować wszystkie dzieci na świecie no i on przecież ma fabrykę zabawek a nie elektroniki odpuścił;)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Myslalam nad czyms kreatywnym, DIY zeby mogla sobie zrobic np bransoletki czy cos. Moze znajde w smyku. Jak nie to najwyzej kupie lego.
Zuza tez mi sie podobaja te lalki ale chyba za duza pannica na maskotki. :)

Napewno są jakieś fajne koraliki do robienia bransoletek:)
Swojej Kalince możesz lalę kupić;)
Właśnie, co kupujecie maluszom? Ja myślę nad duża matą do zabawy na podłodze i chyba puzzle z pianki Eva pod spód. Cały czas się zastanawiam nad tymi puzzlami. Podobają mi się ze Skip Hop.ale cena nie dla mnie... Zwłaszcza że myślę aby już kupić lżejszą spacerówkę i mieć temat z głowy. Na wiosnę szykuje nam się kilka wyjazdów a potem wakacje,może wyjedziemy też na kilka dni w ferie zimowe a ta spacerówka od 2w1 jest jednak spora...
@parampampam co u Was?

A my dziś wychodzimy :)
Bardzo się cieszę.

Moja rana po cc zaczęła boleć i szczypac. Eh czuję że będzie się mazala ; (
A po jakim czasie taka rana powinna się wygoic?

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Mimi super wiadomość:*
Kattaya fajna mata ale jednak troszke za duza.Nawet nie wiedziałam że takie są;)

reklama
Do góry