reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Po nocy wszystkie skurcze i twardnienia ustały ; (
Na KTG pewnie nic nie wyjdzie.... bu....
Ale chyba zaczął odchodzić mi czop [emoji4]

hchy43r8h8l5x99d.png

Zuza nie tak tragicznie, blizn ma nie być. My musiałyśmy zostać na oddziale bo chirurg dzieciecy jest 80km od nas.
Gotuję na wodzie i na parze, Lila ma już zęby (6) i np. rybkę na parze to jej nie miksuję tylko podaję kawałeczki. Jutro też chyba dyniową ugotujemy. Na tej stronie są ambitne przepisy dla maluchów
Link do: Ala'Antkowe BLW
To niby strona o blw, ale przepisy ciekawe.
Trzymam kciuki za staraczki:)
A dla Aguni gratulacje za wagę:)
Paula gratuluję córeczki:)

Ka, dopiero 19dc, ale miałam wczas wywoływaną owu, zastrzyk miałam dokładnie tydzień temu [emoji110]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Agunia to ja mam 37, chociaż w szafie mam też buty 36 i 38 więc trudno mi wybrać jaki aktualnie mam rozmiar przy danym bucie :p już nie mówiąc o szerokiej stopie która nie mieści się w żadne sandały i wielgachnych kostkach przez które nie przeciągnę żadnego zameczka w wyższych butkach :(
Co do kaszek- czytasz składy tych które kupujesz>? Niektóre składają się głównie z cukru lub syropu glukozowo fruktozowego..

Mimi tak czekałam na wiadomość, że zasnęłam :p
Ciesze się bardzo ,że Filip zostaje Filipem- pewnie kolejna zmiana byłaby wkurzająca :p
Dawaj teraz znać jak się będzie coś dziać :D

Paula gratuluję córeczki- chociaż może wstrzymaj się z taką 99% pewnością bo tu się dziwne rzeczy potrafią dziać :p

Ka koniecznie zwiększ dawkę, zwłaszcza teraz na jesień kiedy tego naturalnego słońca jest zdecydowanie mniej.

Colorado u mnie podwyższona temperatura i kiepskie samopoczucie jak na przeziębienie były pierwszymi objawami ciąży :) Trzymam mocno kciuki :)

reklama
Agunia to ja mam 37, chociaż w szafie mam też buty 36 i 38 więc trudno mi wybrać jaki aktualnie mam rozmiar przy danym bucie [emoji14] już nie mówiąc o szerokiej stopie która nie mieści się w żadne sandały i wielgachnych kostkach przez które nie przeciągnę żadnego zameczka w wyższych butkach :(
Co do kaszek- czytasz składy tych które kupujesz>? Niektóre składają się głównie z cukru lub syropu glukozowo fruktozowego..

Mimi tak czekałam na wiadomość, że zasnęłam [emoji14]
Ciesze się bardzo ,że Filip zostaje Filipem- pewnie kolejna zmiana byłaby wkurzająca [emoji14]
Dawaj teraz znać jak się będzie coś dziać :D

Paula gratuluję córeczki- chociaż może wstrzymaj się z taką 99% pewnością bo tu się dziwne rzeczy potrafią dziać [emoji14]

Ka koniecznie zwiększ dawkę, zwłaszcza teraz na jesień kiedy tego naturalnego słońca jest zdecydowanie mniej.

Colorado u mnie podwyższona temperatura i kiepskie samopoczucie jak na przeziębienie były pierwszymi objawami ciąży :) Trzymam mocno kciuki :)
Tak, tak, wiem [emoji6] szczególnie, że z dziewczynki w chłopca łatwiej żeby się zmieniło niż odwrotnie [emoji16] a że 99% to lekarz powiedział, nie tylko dlatego, że nie wystawało nic, ale widział narządy [emoji6] jakby nie było to będzie dobrze [emoji4]

Miki czekamy na wiadomości [emoji6]

oar8csqvca3w8vmb.png

Do góry