reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Po nocy wszystkie skurcze i twardnienia ustały ; (
Na KTG pewnie nic nie wyjdzie.... bu....
Ale chyba zaczął odchodzić mi czop [emoji4]

hchy43r8h8l5x99d.png

Zuza nie tak tragicznie, blizn ma nie być. My musiałyśmy zostać na oddziale bo chirurg dzieciecy jest 80km od nas.
Gotuję na wodzie i na parze, Lila ma już zęby (6) i np. rybkę na parze to jej nie miksuję tylko podaję kawałeczki. Jutro też chyba dyniową ugotujemy. Na tej stronie są ambitne przepisy dla maluchów
Link do: Ala'Antkowe BLW
To niby strona o blw, ale przepisy ciekawe.
Trzymam kciuki za staraczki:)
A dla Aguni gratulacje za wagę:)
Paula gratuluję córeczki:)

Ka, dopiero 19dc, ale miałam wczas wywoływaną owu, zastrzyk miałam dokładnie tydzień temu [emoji110]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Agunia to ja mam 37, chociaż w szafie mam też buty 36 i 38 więc trudno mi wybrać jaki aktualnie mam rozmiar przy danym bucie :p już nie mówiąc o szerokiej stopie która nie mieści się w żadne sandały i wielgachnych kostkach przez które nie przeciągnę żadnego zameczka w wyższych butkach :(
Co do kaszek- czytasz składy tych które kupujesz>? Niektóre składają się głównie z cukru lub syropu glukozowo fruktozowego..

Mimi tak czekałam na wiadomość, że zasnęłam :p
Ciesze się bardzo ,że Filip zostaje Filipem- pewnie kolejna zmiana byłaby wkurzająca :p
Dawaj teraz znać jak się będzie coś dziać :D

Paula gratuluję córeczki- chociaż może wstrzymaj się z taką 99% pewnością bo tu się dziwne rzeczy potrafią dziać :p

Ka koniecznie zwiększ dawkę, zwłaszcza teraz na jesień kiedy tego naturalnego słońca jest zdecydowanie mniej.

Colorado u mnie podwyższona temperatura i kiepskie samopoczucie jak na przeziębienie były pierwszymi objawami ciąży :) Trzymam mocno kciuki :)

reklama
Agunia to ja mam 37, chociaż w szafie mam też buty 36 i 38 więc trudno mi wybrać jaki aktualnie mam rozmiar przy danym bucie [emoji14] już nie mówiąc o szerokiej stopie która nie mieści się w żadne sandały i wielgachnych kostkach przez które nie przeciągnę żadnego zameczka w wyższych butkach :(
Co do kaszek- czytasz składy tych które kupujesz>? Niektóre składają się głównie z cukru lub syropu glukozowo fruktozowego..

Mimi tak czekałam na wiadomość, że zasnęłam [emoji14]
Ciesze się bardzo ,że Filip zostaje Filipem- pewnie kolejna zmiana byłaby wkurzająca [emoji14]
Dawaj teraz znać jak się będzie coś dziać :D

Paula gratuluję córeczki- chociaż może wstrzymaj się z taką 99% pewnością bo tu się dziwne rzeczy potrafią dziać [emoji14]

Ka koniecznie zwiększ dawkę, zwłaszcza teraz na jesień kiedy tego naturalnego słońca jest zdecydowanie mniej.

Colorado u mnie podwyższona temperatura i kiepskie samopoczucie jak na przeziębienie były pierwszymi objawami ciąży :) Trzymam mocno kciuki :)
Tak, tak, wiem [emoji6] szczególnie, że z dziewczynki w chłopca łatwiej żeby się zmieniło niż odwrotnie [emoji16] a że 99% to lekarz powiedział, nie tylko dlatego, że nie wystawało nic, ale widział narządy [emoji6] jakby nie było to będzie dobrze [emoji4]

Miki czekamy na wiadomości [emoji6]

oar8csqvca3w8vmb.png

Do góry