reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Mimi już tylko kilka dni i zobaczysz na wadze inne cyferki :)
U mnie niestety też waga skacze dziwnie. Tylko, że ja mam przed sobą prawie połowę ciąży :p

Na grupę odchudzającą dołączę po porodzie jednak.. Wkurzam się tylko niepotrzebnie na siebie, a czasem muszę zjeść coś słodkiego... Albo jem i nie myślę że przecież miałam nie jeść. Ograniczam jak mogę ale dopóki nie urodzę nie będę się aż tak karcić już i tak codziennie źle się czuję.

reklama
Szafirek a ile przytylas?
Mam nadzieję ze tylko kilka dni.... oby mnie wzięła wcześniej.

Kattaya to prawda, ale ja zawsze chodzę tylko do tych sklepów co są moje rozmiary i aż tak się nie denerwuje [emoji3]

hchy43r8h8l5x99d.png

Paula super że wizyta udana :)
Kattaya zdrówka dla malutkiej :)
Mimi to fakt taki nagły wzrost wagi z dnia na dzień przytłacza .Pamiętam to z dnia na dzień plus 3kg ale to tylko woda. Już tylko kilka dni i cc będziesz miała :)
A ja kupiłam kurtkę oczywiście rozmiar większy, bo bałam się że w 44nie wejdę a spokojnie bym weszła;) Jak kurtkę to o buty :D A teraz szukam torebki i sukienki na chrzciny .A to moje zdobycze :)
received_1465113626887417.jpeg
received_1465199850212128.jpeg

Załączniki

• received_1465113626887417.jpeg
    received_1465113626887417.jpeg
    65,3 KB · Wyświetleń: 374
  • received_1465199850212128.jpeg
    received_1465199850212128.jpeg
    56,7 KB · Wyświetleń: 370
Mimi, Ty figlaro! [emoji16][emoji16][emoji16]

Ja męża chyba nadużyłam ostatnio, bo nie chce mi takiego halloweena zrobić [emoji16]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry